BMW szervíz Budapest

január 25, 2012
Kategóriák: Autó 

Az MJ-Car Kft. 1995-től foglalkozik alkatrész-kereskedelemmel. Nagy raktárkészlettel rendelkezik gyári és bontott alkatrészekből, amelyek postai úton is megvásárolhatóak, de kérésre elvégzik a szerelést is, mivel az MJ-Car szervizszolgálatot is folytat, az elsősorban Mercedes, BMW és Mini márkájú autókra specializálódott autószerviz Csepelen található. Természetesen más típusú személyautókat és kishaszonjárműveket is szervizelnek. A vállalkozás tevékenységei közé tartozik például a időszakos szervizelések és számítógépes diagnosztika stb. Műszaki vizsgára való felkészítést és vizsga lebonyolítást is végeznek személyautók, kisteherautók esetén is. A szerviz autó vásárlás esetén az elengedhetetlen eredetiségvizsgálat elvégzésére is felhatalmazással rendelkezik. A BMW szervíz célja a szakértő, pontos kiszolgálás a jövőbeli és már meglévő autótulajdonosok legnagyobb megelégedésére. Az alkatrészbázisból szervizek kiszolgálását is el tudják látni, az esetleg rendelésre kapható termékek is pár nap múlva megérkeznek.

Weboldal URL: http://mjcar.hu

Nyárigumi webáruház

október 22, 2011
Kategóriák: Autó 

Üdv kedves idetévedő autótulaj! Ezen az oldalon a nyárigumi abroncsok használatáról szerezhetsz bővebb információkat. Miért nem ajánlott a nyárigumit elhanyagolni? Az autó nyárigumijai felelősek az autó tapadásáért száraz időben. Amennyiben nyári abroncsokat vásárolnál, akkor ajánlom neked weboldalunkat! Webáruházunkban kedvező áron juthatsz hozzá nyárigumikhoz.

Weboldal URL: http://nyarigumik-teligumik.hu

Téli gumi

augusztus 18, 2011
Kategóriák: Autó 

Autód van és rendszeresen szoktál vezetni? Emellett még szeretnél egy kis pénzt is megtakarítani? Akkor most kérlek, a saját érdekedben jól figyelj! Közelegnek a téli évszakok, úgyhogy itt az idő, hogy meglepd magadat egy új szett téligumival. A téligumi hasznos: ha szeretnél biztonságosan vezetni a téli időszakban is, akkor javaslom, hogy használd ki óriási téligumi akcióinkat. Bővebb részletek a honlapunkon, vagy a Facebook-os adatlapunkon.

Weboldal URL: http://gumiabroncsker.hu