Infraszauna – izzadjon a használatával!

március 6, 2011
Kategóriák: Egészség 

Az infraszauna használatával növeljük immunrendszerünk ellenálló-képességét, és szebbé is tehetjük bőrünket. Mindennapi használata is ajánlott, mert alacsony hőmérséklete (45-65 fok), csak kis mértékben veszi igénybe szervezetünket.

Az infraszauna hatásmechanizmusának lényege: az infravörös sugarak a bőr alatti szövetekben, mélyen behatolva fejtik ki hatásukat, és az energiájukat közvetlenül továbbítják a szervezetünkben lévő víznek, így a testünket felépítő szövetek felmelegednek. Testünk belülről kifelé melegszik fel. Izzadni kezdünk, melynek következtében a máj és a vese mérgezőanyag kiválasztó-képessége felgyorsul, szervezetünk méregtelenítése hatékonyabbá válik. Vérereink kitágulnak és oxigénnel dús vérrel látják el sejtjeinket. Testünk teljes mértékben regenerálódik, újjáéled, a bőr ráncai eltűnnek.

Az infraszauna segít megszüntetni a narancsbőrt (cellulitisz) is. Fontos tudnivaló, hogy a szauna nem azonnal fejti ki jótékony hatását, a kívánt eredmény eléréséhez rendszeresen kell szaunáznunk! Az infraszauna ajánlott még sportolóknak is, mert az izomzat merevségét csökkenti, segíti a bemelegítés folyamatát.

Ha fogyni szeretnénk, szintén javasolt a használata, mert a hőkezelés kalóriát éget el, hatékonyabban szabadulhatunk meg felesleges kilóinktól. Ilyenkor természetesen egy kalóriaszegény diétára is szükség van.

Egészségünk megőrzéséhez, már heti 2-3 alkalom is hozzájárulhat, ezáltal könnyebben megelőzhetjük a betegségeket, egészségesebbnek, frissebbnek érezhetjük magunkat. Lazítson Ön is minél többet infraszaunában, a legjobb eredmény elérése érdekében!

Weboldal URL: http://www.infraszauna.me/