Egyedülálló napellenzők

május 10, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A napellenző használata kellemes délutáni pihenéssel ajándékoz meg bennünket. Ha a saját udvarán sziesztázna vagy akár egyszerűen hűs teret kíván kialakítani, a napellenző remek és esztétikus megoldás a terasz túlmelegedése ellen. A napellenzők homokköves falra, hőszigetelt falon, szarufára szintúgy felszerelhető. A céges informatív oldalon vagy a Budán lévő bemutatóteremben sok használható ismertetőt kap a termékekről. Forduljon hozzánk bizalommal!

Weboldal URL: http://www.napellenzo.info/

Vendrey és Társa Kft. – napellenző, árnyékolástechnika

május 12, 2011
Kategóriák: Szolgáltatás 

Cégünk árnyékolástechnikával foglalkozik. Azon kevesek közé tartozunk, akik gyártók is az árnyékolástechnika körében. Fő profilunk a falra vagy oszlopra szerelt és lábon álló napernyők készítése. Ügyfeleink igényeinek megfelelően, sörsátrak és egyedi fémszerkezetek gyártását is vállaljuk. Keressen fel minket! Ingyenes felmérés, ajánlat készítés!

Weboldal URL: http://www.vendrey.hu

Napellenző

február 19, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Mi a közös a cégünk által forgalmazott napellenzőkben? A minőségi alapanyagokból készült váz és ponyva, a magas várható élettartam és a biztonságos működés. Önnek nem kell félnie, hogy a tartókar súlya vagy a kiálló alkatrészek a vendégei vagy a gyermekei testi épségét veszélyeztetik. Számos típus áll a vásárlók rendelkezésére. Egyik ezek közül a méltán közkedvelt EcoStar, amely a kiváló ár-minőség arányának köszönhetően az egyik legkelendőbb termék. Ezeket szigetelt falakra is stabilan szerelhetjük.

Weboldal URL: http://www.napellenzo.info