Narancsbőr kezelése, narancsbőr ellen krém

május 21, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

A narancsbőr lassan népbetegségé növi ki magát, a nők több mint 90%-a küzd narancsbőrrel. A narancsbőr nem kis esztétikai probléma, ami sok nő életét keseríti meg, van akinél a különféle narancsbőr kezelések hatásosak, van akinél kevésbé működnek. Ezért is lényeges, hogy a narancsbőr kezelés az alapoktól induljon meg, ami azt jelenti, hogy első lépésben a narancsbőr kiváltó okát kell megszüntetni, ezt követően megkezdődhet a narancsbőr kezelése. Oldalunkon keresztül számtalan narancsbőr elleni hatékony tippel találkozhat az érdeklődő, olyan narancsbőr elleni módszerekkel, amik hatékonyan tüntetik el a narancsbőr okozta problémákat.

Weboldal URL: http://narancsbor.eu

Narancsbőr kezelés

február 26, 2012
Kategóriák: Egészség 

A kor előrehaladtával az ember testében a kötőszövetek feszessége lazul, a bőr veszít régi tartásából és elernyed. Ám ez nem feltétlenül csak a kor hatása: a terhesség nyomán vagy a narancsbőr miatt ugyanúgy kialakulhatnak ezek az elváltozások. A sejtkozmetika belülről fiatalítja a szervezetet, hogy új tartást adjon a szöveteknek.Az eljárást az orosz Dr Khvinson találta fel, aki szabadalmáért 2003-ban Nobel díjat kapott. A termékekben a peptidek a sejtek DNS spirálját tisztítják le, így állítják vissza a sejtek eredeti állapotát.

Weboldal URL: http://fiatalodj.hu

Infraszauna – izzadjon a használatával!

március 6, 2011
Kategóriák: Egészség 

Az infraszauna használatával növeljük immunrendszerünk ellenálló-képességét, és szebbé is tehetjük bőrünket. Mindennapi használata is ajánlott, mert alacsony hőmérséklete (45-65 fok), csak kis mértékben veszi igénybe szervezetünket.

Az infraszauna hatásmechanizmusának lényege: az infravörös sugarak a bőr alatti szövetekben, mélyen behatolva fejtik ki hatásukat, és az energiájukat közvetlenül továbbítják a szervezetünkben lévő víznek, így a testünket felépítő szövetek felmelegednek. Testünk belülről kifelé melegszik fel. Izzadni kezdünk, melynek következtében a máj és a vese mérgezőanyag kiválasztó-képessége felgyorsul, szervezetünk méregtelenítése hatékonyabbá válik. Vérereink kitágulnak és oxigénnel dús vérrel látják el sejtjeinket. Testünk teljes mértékben regenerálódik, újjáéled, a bőr ráncai eltűnnek.

Az infraszauna segít megszüntetni a narancsbőrt (cellulitisz) is. Fontos tudnivaló, hogy a szauna nem azonnal fejti ki jótékony hatását, a kívánt eredmény eléréséhez rendszeresen kell szaunáznunk! Az infraszauna ajánlott még sportolóknak is, mert az izomzat merevségét csökkenti, segíti a bemelegítés folyamatát.

Ha fogyni szeretnénk, szintén javasolt a használata, mert a hőkezelés kalóriát éget el, hatékonyabban szabadulhatunk meg felesleges kilóinktól. Ilyenkor természetesen egy kalóriaszegény diétára is szükség van.

Egészségünk megőrzéséhez, már heti 2-3 alkalom is hozzájárulhat, ezáltal könnyebben megelőzhetjük a betegségeket, egészségesebbnek, frissebbnek érezhetjük magunkat. Lazítson Ön is minél többet infraszaunában, a legjobb eredmény elérése érdekében!

Weboldal URL: http://www.infraszauna.me/