Napkollektor, napelem árak

május 28, 2012
Kategóriák: Otthon 

Érdemes a napelemek kiválasztásánál figyelembe venni az alapvető igényeinket és mérlegelni mire van szükségünk. Napjainkban egyre nagyobb teret kap a megújuló energiaforrások elterjedése. Azonban a napelem és a napkollektor még mindig kuriózumnak számít hazánkban annak ellenére, hogy már számos pályázatot is kiírtak rá. Honlapunkon napelem és napkollektor rendszerekről, a hozzájuk kapcsolódó pályázatokról, támogatásokról, árakról olvashat és gyűjthet információt. Így ha Önt is érdekli ez a fajta energiafelhasználás, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá, látogasson el weboldalunkra minél előbb.

Weboldal URL: http://napelem.biz

Pályázatírás – TrENDER-Prime Kft.

május 7, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

A TrENDER-Prime Kft. pályázatírással és közbeszerzéssel foglalkozik. 2007-ben alakult azzal a céllal, hogy ügyfeleink piaci igényeit kielégítve megbízható szolgáltatást nyújtson, ezzel hozzájárulva számos beruházás, fejlesztés, innováció megvalósításához

Weboldal URL: http://www.trenderprime.hu

ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt.

október 30, 2011
Kategóriák: Szolgáltatás 

Az ECC-Consulting Marketing és Gazdasági Tanácsadó Zrt. jogelődje 1997-ben jött létre azzal a céllal, hogy tevékenységével hatékony, mérhető segítséget nyújtson a vállalkozások vezetőinek a pénzügyi forrásteremtéstől a stratégiai terveken át a vissza nem térítendő támogatások elnyeréséig.
A vezetői tanácsadás mellett EU pályázatok készítésével, banki hitelügyintézéssel és üzleti terv készítéssel, marketing feladatok kidolgozásával és lebonyolításával. Cégképviseletet biztosítunk és segítjük az üzleti kapcsolatok kiépítését a Baltikumban (Litvánia, Észtország, Lettország).
Marketing szakértőink alternatívákat ajánlanak a piackutatás, a marketingstratégia, a marketing akciók és az arculati tervezés területein. Cégbemutató kiadványokat készítenek és szakmai kiállításokon való részvételt bonyolítanak.
Az általunk készített pályázatok magas sikeraránya a jelentős szakmai tapasztalatok mellett a jól képzett, összetartó munkatársi gárdának köszönhető.
Számíthat ránk, ha forrásbevonási, pályázati, üzleti, stratégiai elképzeléseinek megtervezéséhez szakértői tanácsra van szüksége.
Reméljük, hogy a közeljövőben az Ön sikereit is segíthetjük szolgáltatásainkkal!

Weboldal URL: http://eccconsulting.hu/hu/

Széchenyi terv 2011 – informatika

április 4, 2011
Kategóriák: Internet 

Az új kormány a 2010-es év sikerei után, hasonló feltételekkel idén ismét elindította a Széchényi Terv fedőnevű pályázati programot. Ennek keretein belül a tavalyihoz hasonlóan idén ismét lehetőség van informatikai elképzelések megvalósítására, fejlesztések finanszírozására. A pályázat előnyeit kihasználva sokkal olcsóbban készíttethet új weboldalt cégének, illetve akár egy vállalatirányítási szoftverre is szert tehet. Ezenkívül a pályázat segítségével lehetőség nyílik a webáruházak és weblapok keresőoptimalizálással történő fellendítésére is. Az InteliArt Média Kft 10 évnyi tapasztalattal, és profi munkatársakkal a háta mögött garantálja, hogy a pályázat keretein belül az Ön igényeinek megfelelő fejlesztést hajtja végre.

Weboldal URL: http://www.inteliart.hu/uj-szechenyi-terv-2011.html