Sírkövek gyártása és kivitelezése

május 22, 2012
Kategóriák: Kereskedelem 

Sírkő, síremlék vásárlás és sírkövek gyártása Egerben és országosan a Ceste.hu síremlék és kőkereskedelmi weboldalon. Sírkövek, gránit sírkövek, urna sírkövek, valamint egyedi sírkő készítés garantált minőségben. Komplex sírkő készítési szolgáltatás, csúcsminőségű kivitelezés Egerben. A síremlék árak megtekinthetők a Ceste.hu weboldalon.

Weboldal URL: http://ceste.hu/

Márvány, gránit, mészkő kül- és beltérre egyaránt!

május 3, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Díszítse otthonát, udvarát! Ha örök és maradandót szeretne, használjon természetes gránit, márvány, mészkő burkolatokat kültérben és beltérben egyaránt! A burkolatokat egyedi méretben készítjük. Fő profilunk közé tartozik a sírkövek, síremlékek készítése a legnemesebb anyagokból. Telephelyeinken közel 200 kész síremlék közül válogathat. A gránit tartóssága és széles színskálája miatt felhasználható akár konyhapultnak is, ablakpárkánynak, lépcsőburkolatnak. Webáruházunkban megtalálja a kőburkolatok széles választékát!

Weboldal URL: http://mikeslabrador.hu

Ha kőről van szó… Bozóki Testvérek Kft

március 15, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Ha kőről van szó… Bozóki Testvérek Kft
Tevékenységi körünk, mint ezt szlogenünk is jellemzi, igen széles skálán mozog.
Elsősorban egyedi és hagyományos síremlékek, gránit konyha-, és fürdőszoba pultok, burkolatok, ablakpárkányok, lépcsők, egyéb építőipari kőelemek gyártásával foglalkozunk. Megrendelőink többféle anyag, szín, és forma közül választhatnak, a klasszikus és modern formák mellett, ügyfeleink egyedi elképzeléseit is igyekszünk megvalósítani.
Nálunk megtalál mindent, ami kőből megvalósítható.

Weboldal URL: http://www.bozokikft.ajanloja.hu

Sírkő.info.hu

október 4, 2011
Kategóriák: Cégügyek 

Sírkő Eger, Sírkő Mezőkövesd. Síremlékek, kőfaragás a kiváló minőségben, elérhető áron. Gránit, márvány sírkövek és síremlékek a mezőkövesdi Kis-Dacit Kft-től.

Weboldal URL: http://sirko.info.hu/