Online marketing, keresőoptimalizálás – Webhirdetes.com

december 10, 2011
Kategóriák: Internet 

Keresőoptimalizálás szolgáltatásaink: weboldal és célpiac általános vizsgálata, kulcsszó és tartalom tervezés, forráskód tervezés, az optimalizált oldalak leprogramozása, linkmarketing. A keresőoptimalizálás a linkmarketing mellett azon online marketing módszerek egyike, mellyel (az optimalizálás költségét leszámítva) ingyen szerezhetünk látogatókat, így mindenképp megéri vele foglalkozni. Link marketing szolgáltatásaink egyrészt javítanak kezdőlapja és aloldalai találati helyezésén a keresőkben, másrészt a külső linkekről folyamatosan ingyenes látogatókra tehet szert! Egyéb szolgáltatásaink: Google Adwords kampány és Etarget kampány üzembe helyezése, weboldal szerkezet optimalizálás, hatékonyságnövelési tanácsadás, weboldal látogatottságát növelő szolgáltatások, valamint: versenytársak elemzése, Google Analytics webstatisztika üzembe helyezése.

Weboldal URL: http://webhirdetes.com/

A weboldal készítése

március 17, 2011
Kategóriák: Weboldal készítés 

A weboldal készítése a legújabb tartalomkezelő rendszerrel, aminek legfőbb tulajdonságai között meg kell említenem a biztonságot, gyorsaságot, megbízhatóságot. Vállalkozásunk így Önnek egy könnyen szerkeszthető weboldalt készít Önnek. De a megfelelő alapok nélkül sajnos nagyon nehezen fogunk értékes látogatókra szert tenni. Folyamatos fejlesztések, gyorsaság jellemzi az általunk alkalmazott Drupal tartalomkezelő rendszert. Rugalmasan lehet fejleszteni és bővíteni weboldalunkat, mindenképp érdemes elgondolkozni.

Weboldal URL: http://profweb.hu

Olcsó bérelhető weblapok és alkalmazások készítője

december 1, 2010
Kategóriák: Weboldal készítés 

Szeretne egy kereső-barát honlapot, de nem kívánja adminisztrálni a tartalmat?
Mi a keszito.Com pont ilyen havidíjas céges weboldalt javaslunk önnek.
Kigondoljuk az egyedi, web-design, beregisztráljuk a választott domain nevet, kereső barát weblaptárhelyet adunk a weblapnak.
A grafikán túl egy 10 oldalból álló weblapot valósítunk meg önnek, elérhetőség oldallal, termékbemutatóval, kép bemutató oldallal, letöltés lappal.
Ha igény van rá, többnyelvű változatban is készülhet, tetejébe sajátos kiegészítő programozásokat is tudok készíteni hozzá.
A megépített weblaphoz éves szinten 4 adatmódosítás költségmentes, ami az alapadatok javítását, apróbb tartalombeli változtatásokat tartalmazza.
Az elkészült weblapokhoz egyedi emailcímek, biztonságos webmail, és egyedi reklámmentes weblap tárhely tartozik.
A kész weboldal a speciális kulcsszavaknak, szövegezésnek és cím mezőknek köszönhetően, és a olvasható url kialakításnak hála keresőbarát jellegű lesz.
Speciális technikák alkalmazása miatt a keresőkben előkelőbb helyekre juthat, pusztán a jól kigondolt honlap alaptól!
Önnek csak az éves alacsony üzemeltetési díjakat kell teljesíteni, a nehezét bízza a profikra!
A bérelhető weblap előnyös tulajdonságai:
Alacsony éves díj mellet, profi weboldalhoz juthat.
Keresőbarát felépítésű, ezért a versenyben jobb eséllyel indul.
A fenntartási díj tartalmazza a seobarát tárhelyet és a domain név igénylési és fentartási költségeket lefoglalásának és üzemeltetésének a költségét.
Profi art web-designt magában foglalja az ajánlat.
Évente több alkalommal ingyen aktualizáljuk az weboldalát.

Weboldal URL: http://keszito.com

Weboldal készítés

augusztus 29, 2007
Kategóriák: Weboldal készítés 

Weboldal készítés HTML nyelven olyan cégeknek akik most kívánnak még csak megjelenni a világhálón. Bár az internet lassan 30 éve üzemel, még minig van sok olyan cég akik még nem mérték fel ennek lehetőségeit, és kitartanak a mellett, hogy nem szükséges az Interneten is megjelennni. Esetleg hallok olyan érvelést, hogy “ezt a témát” úgysem keresi senki az interneten. Ez egy téves megközelítés, és a közhely igaz: aki kimarad az lemarad.

Weboldal URL::
http://www.netmax.hu/