Földmunkákra vonatkozó baleset és munkavédelmi szabályok

szeptember 23, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Földmunkák esetén különösen fontos betartani a balesetvédelmi rendszabályokat. Itt gépekkel dolgozunk a szabadban egy építkezésen, ahol számtalan baleset érhet minket ha nem vagyunk felkészülve.

http://www.foldmunkak.eu/foldmunka-hasznos-balesetvedelem.html

Csak egy érdekesség kiragadva, amellyel biztosan nincsenek tisztában sokan: “Kézi földmunka végzése során az árokban dolgozók közötti távolság legalább 3,0 m kell legyen” . Az oldalon elsősorban a földmunkánál előforduló rendszabályok kerülnek említésre, de további hasznos és fontos anyagok kerültek publikálásra, mint a talajfajták besorolása, a talajok jellemzői és anyagmozgatási normák is.

Vízvezeték szerelés

május 18, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Szivárgó csövek? A helyiség úszómedencévé avanzsálódik minden reggelre? Ne tetézze a bajt, keressen minket bizalommal! Szakembereink gyorsan és szakszerűen, a legkorszerűbb műszerekkel mérik fel a hiba okát és azonnal javítják is azt. Hatékony munkavégzés, rendkívül kedvező áron.Hívja gyorsszolgálatunkat vagy kérjen ajánlatot!

Weboldal URL: http://kritall.hu/vizvezetek-szereles/

Egyedülálló napellenzők

május 10, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A napellenző használata kellemes délutáni pihenéssel ajándékoz meg bennünket. Ha a saját udvarán sziesztázna vagy akár egyszerűen hűs teret kíván kialakítani, a napellenző remek és esztétikus megoldás a terasz túlmelegedése ellen. A napellenzők homokköves falra, hőszigetelt falon, szarufára szintúgy felszerelhető. A céges informatív oldalon vagy a Budán lévő bemutatóteremben sok használható ismertetőt kap a termékekről. Forduljon hozzánk bizalommal!

Weboldal URL: http://www.napellenzo.info/

Márvány, gránit, mészkő kül- és beltérre egyaránt!

május 3, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Díszítse otthonát, udvarát! Ha örök és maradandót szeretne, használjon természetes gránit, márvány, mészkő burkolatokat kültérben és beltérben egyaránt! A burkolatokat egyedi méretben készítjük. Fő profilunk közé tartozik a sírkövek, síremlékek készítése a legnemesebb anyagokból. Telephelyeinken közel 200 kész síremlék közül válogathat. A gránit tartóssága és széles színskálája miatt felhasználható akár konyhapultnak is, ablakpárkánynak, lépcsőburkolatnak. Webáruházunkban megtalálja a kőburkolatok széles választékát!

Weboldal URL: http://mikeslabrador.hu

Tetőszigetelés

április 26, 2012
Kategóriák: Építőipar 

“Az eltelt évek során a “”házilagos kivitelezésű””, illetve mindenhez értő, mindenki “”Józsi bácsi””-ja, mint a megbízható kőműves vállalkozó által épített családi házak és nyaralók nem éppen pozitív tapasztalatai íratták meg az alábbi pár sort, talán mindannyiunk okulására, hiszen az okos ember más kárán tanul.
De végülis mikor szigetelünk, hol és mivel? Kezdjük a házunk alatt és folytassuk végig a tetőig.

Weboldal URL: http://www.xn--lapostet-8sb.hu/

Következő oldal »