Műanyag ablakok – SASSZ Kft.

március 23, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Műanyag ablakok forgalmazása és beépítése. A SASSZ Kft. kínálatában kiváló minőségű nyílászárók valamint segítőkész és tapasztalt szakemberek várják az érdeklődőket. Szaküzleteink Kelet-Magyarországon és Budapesten is megtalálhatóak. Rendelkezünk továbbá webáruházzal is, így vásárolhat tőlünk online is. Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson rólunk!

Weboldal URL: http://sassz.hu/

Hőszigetelt ajtó,ablak

március 11, 2012
Kategóriák: Nyílászáró 

Csökkentse gáz számláját!Fa és Műanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Alacsony árainkból most még 12%-ot engedünk!Információ:www.info-nyilaszaro.hu oldalon vagy tel.:Miklós Ferenc:0620-477-38-99 .Díjtalan árajánlatkérés:lala1130@freemail.hu e-mailünkre küldve!

Weboldal URL: http://ablak-ajto-budapest.hu/

Fa nyílászárók- Mafatherm Kft

január 16, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A mafatherm kft a legmodernebb gépeik és gyakorlott szakembereink segítségével készíti el azokat a kiváló minőségű fa nyílászárókat, melyek árai – az egy-két darabos rendeléstől kezdve, a szériagyártásig – a legmegfelelőbb kategóriába sorolhatók.
A standard, illetve szokásos méreteken, illetve kivitelen át igen kedvező feltételekkel vállaljuk a teljesen egyedi típusok akár a klasszikus, műemlék jelegű, vagy a legmodernebb nyílászárók gyártását. Fa nyílászárók egyedi fa nyílászárók valamint műanyag nyílászárók Rehau és Triump profilból való gyártását biztosítjuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a legkülönlegesebb igényekre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Weboldal URL: http://www.mafatherm.hu

Beltéri ajtó és ablak a Mantutól

december 27, 2010
Kategóriák: Építőanyag 

A Mantu Ajtó Stúdió középkategóriás illetve felsőkategóriás homlokzati nyílásszárókat, belső ajtókat és padlóburkolatokat forgalmaz. A beltéri ajtók kínálatában egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern belső ajtók, csakúgy mint a hangszigetelő és betörésbiztos bejárati ajtók, a tolóajtók vagy a különböző üvegajtók. A homlokzati nyílásszárók kínálatában az ablakokon és az erkélyajtókon, hőszigetelt harmonika üvegfalakon és télikerteken túl többféle teraszfedési, mobil erkélyüvegezési megoldás is szerepel. Mivel a lakberendezés a belső nyílásszárók és a padlóburkolatok között tökéletes összhangot kell teremteni, ezért a Mantu Ajtóstúdió kínálatában nemcsak nyílásszárókat, hanem különféle parketta és laminált padlóburkolatokat is találhatunk. A cég lakberendzője ingyenes tanácsadást nyújt olyan kérdésekben, mint pl. a belsőépítészeti tervek általános értékelése, az egyes nyílászárók megfelelő elhelyezése és méretezése, színtanácsadás, stílustanácsadás. A mantu.hu weboldalon nemcsak a cég által forgalmazott termékek műszaki paramétereivel ismerkedhet meg, hanem az oldal részeként működő blog segítségével számos hasznos tanácsot kaphat a megfelelő nyílászáró kiválasztásával és beépítéséével kapcsolatban.

Weboldal URL: http://www.mantu.hu/

Beltéri üvegajtó és vasalat

december 10, 2010
Kategóriák: Nyílászáró 

A Lenteam-Ajtó Kft minőségi beltéri faajtók, különleges üvegajtók, prémium anyagokból gyártott padlóburkolók, szalagparketták kereskedelmét végzi. A kínálatban szereplő ajtókhoz és ablakokhoz prémium minőségű JADO márkájú vasalatok és kilincsek is rendelhetők. A vevő a hét féle ajtóprogram segítségével választhatja ki a számára leginkább megfelelő termékeket. A cég elvei szerint nagy hangsúlyt fektet az alkalmazottak szaktudására és a minőségi gyártói háttérre. A cég termékei országosan tizennégy helyen, viszontelatóknál és a saját üzlethálózat boltjaiban egyaránt elérhetőek, nagy volumenű beruházások esetén közvetlenül is értékesít. A Lenteam termékcsaládok elemei kiválóan kiegészítik egymást.

Weboldal URL: http://www.lenteam.hu

Következő oldal »