Zorigo Könyvelőiroda, Budapest

május 4, 2012
Kategóriák: _Új kategóriát kérek 

Könyvelőirodánk 1993 óta áll ügyfeleink rendelkezésére. Vállaljuk egyéni és társas vállalkozások könyvelését, bérszámfejtését, bevallások, mérlegek készítését, adótanácsadás nyújtását. Könyvelési feladatainak megoldása során nemcsak precíz és felelősségteljes munkára, folyamatos jogszabálykövetésre, modern informatikai háttérre és gyors információkra számíthat, hanem igény szerinti konzultációkra is, hogy a szükséges tanácsokkal elláthassuk Önt, a könyvelés minden területén. Könyvelőirodánk vállalja vállalkozások éves, egyszerűsített éves beszámolójának auditálását, továbbá könyvvizsgálatot átalakulási vagyonmérleg, vagyonleltár tervezetek során.

Weboldal URL: http://www.zorigo.hu

Költöztetés Budapest

március 19, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami költöztetés budapest témával kapcsolatos.A költözés mindig változásokat vonz maga után, és minden változás válságos lehet, akár akarjuk akár nem a módosításokat. Egy új helyzet elfogadásának a feltétele a régi elengedése. Ez most lehet, elvontan hangzik, de mondjuk, ha a költözésre gondolunk, már mindjárt nem is áll olyan messze a fenti megállapítás. Költöztethetjük családunkat az ország egyik pontjából a másikba, vagy igényelhetünk költöztetés Budapest körzetén belül, a változás ugyanúgy nagy hatással lesz életünkre. Más boltba fogunk járni, mások lesznek a szomszédjaink, nagyon sok minden megváltozik. Lényegében egész életünket felpakoljuk egy teherautóra és áthelyezzük egy másik környezetbe. Fontos. hogy költöztetésünk nyugodtan folyjék le, ne kelljen minden percbe azon aggódnunk, hogy vajon hány tárgyunk éli túl a költöztetést. A költöztetés Budapest területén belül talán a legegyszerűbben megszervezhető, nem csoda, mivel a nagyszámú lakosság miatt itt van a legtöbb költöztető cég is. Ezek árban és minőségben is konkurálnak egymással, nekünk pedig csak ki kell választani a legszimpatikusabbat.

Weboldal URL: http://koltoztetes-fuvarozas.hu/category/koltoztetes-budapest/

Eladó ingatlanok Budapesten

március 14, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Eladó lakások Budapesten: a Region Ingatlanközvetítő több, mint 10 éves tapasztalattal büszkélkedő munkatársai szívesen segítenek az érdeklődőknek. A cég ingyenes, teljes körű hiteltanácsadást és ügyintézést is kínál az ügyfeleinek, nem csak természetes személyeknek, hanem vállalkozásoknak is. Elhivatottságukat számtalan lezárt adásvétel és elégedett vásárló bizonyítja. a régi és új építésű ingatlanokon túlmenően a cég honlapján befektetésre alkalmas ingatlanok (üzlethelyiség, ipari park, stb.) is kereshetőek. A böngészést többféle szűrési opció segíti, például elhelyezkedés (kerület), méret, helyiségek száma vagy ár szerint lehet listázni a kínálatot, és magától értetődően használhatjuk a „hagyományos” keresőt is. A honlapon ezeken túlmenően több, ingatlanvétellel kapcsolatos tudnivalót is olvashatunk, mint például az adózási szabályok, vásárlásnál mire ügyeljünk, stb. A hírlevélre feliratkozva pedig az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap a friss hirdetésekről, árváltozásokról.

Weboldal URL: http://www.region.hu

Duguláselhárítás Budapest

január 6, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Szakembereink 20 éves munkatapasztalattal bírnak, ez idő alatt a dugulás okozta problémák összes lehetséges módját megismerték, és kitapasztalták a munka legjobb módszereit. Munkatársaink a legfejlettebb technológiákat alkalmazzák. Több éves tapasztalatunk alapján az általunk végzett munkára garanciát vállalunk. Hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk. Igény szerint általában két órán belül vállaljuk a kiszállást! Feladatunkat minden esetben minden igényt kielégítően végezzük. Hívjon a hét minden napján, éjjel-nappal. Szakszerű segítség megfizethető áron, a lehető leggyorsabban. Szolgáltatásunkat a fővárosban és 50 km-es vonzáskörzetében veheti igénybe.

Weboldal URL: http://dugulaselharitas024.eu/

Wekerle Kozmetika, Bp, 19.ker.

november 20, 2011
Kategóriák: Szépségápolás 

Mikrodermabrázió, bőrfiatalítás, bőrcsiszolás a bőr megújításáért. Heges, aknés, érett bőrök regenerálása. Striák, pigmentfoltok halványítása. Kisebb ráncok ránckezelése. Kézfej fiatalítása.

Weboldal URL: http://www.wekerlekozmetika.hu/kozmetika/mikrodermabrazio.php

Következő oldal »