Burkolás – csempézés, fürdőszoba burkoló árak

április 3, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Ön építkezésre adta fejét, és a munkálatok során elérkezett a fürdőszoba vagy terasz burkolás folyamatához? Szeretné ha konyhája és nappalija tetszetős kerámia csempe, vagy gress járólap burkolatot kapna? Hidegburkoló cspatunk az említett építőipari szolgáltatásokat végzi Budapesten belül garanciákkal. Egy fürdőszoba burkoló munkálat során mi gondoskodunk a megfelelő vízszigetelésről, illetve beépítünk sima és sarokkádakat is. Foglalkozunk még terasz vagy erkély padlóburkolással, melynek beton felületeit úgy alakítjuk ki, hogy az ne okozzon beázást, az-az kellően lejtsen a kívánt oldalra, hogy a víz ott follyon le. A csempézés árlista megtalálható weboldalunkon, illetve az elérhetőségünk is szerepel honlapunkon.

Weboldal URL: http://burkolas-burkolo.ewk.hu

Lamár János a burkoló

február 14, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A fővárosunkban és Pest megyében vállalok minden nemű burkoló és kőműves munkát. A legkisebb javítástól egészen a lakás felújításig terjed a palettám. Hívjon megyek, felmérek, a helyszínen árajánlatot készítek. Vállalom az anyagbeszerzést is, vagy megadom az általam ajánlott anyagbeszerzési helyeket.
Kapcsolódó kis javításokat is elvégzek, vízszerelés, villanyszerelés, vízszerelés, stb.

Weboldal URL: http://www.aburkolo.hu/

Burkolás mester – burkoló és kőműves kereső

február 14, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Burkoló mesterek weboldala. Lakásfelújítás, kis-javítástól a komplett munkákig mindenre van vállalkozónk. Keressen lakóhelye szerint. Írja be az oldal belső keresőjébe az irányítószámát, s megadjuk a lakásához legközelebb munkát vállaló mestereink közvetlen elérhetőségét. Mivel a burkoló mestereink oldalai árakat is tartalmaznak vesse össze azokat a már meglévő ajánlataival. Kérjen többtől is konkrét árajánlatot, versenyeztesse a mestereket.

Weboldal URL: http://www.burkolas-mester.hu/

Burkolás mester – burkoló és kőműves kereső

január 17, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Burkolás, burkoló és kőműves munkák, árak és referenciák. Burkoló mesterek országos keresője kistérségenként és budapesti kerületenként!
Burkoló vállalkozók vállalnak minden nemű külső és belső meleg- és hidegburkolást, kőművesmunkát és átalakítást.Burkolás Budapesten és környékén is. Fürdőszoba, konyha, nappali, terasz, garázs és lépcső, márvány, stb.burkolás.

Weboldal URL: http://www.burkolas-mester.hu/

Lakásfelújítás igényei szerint

november 30, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Pest megyében és vonzáskörzetében Lakásfelújítással, illetve családi házak tervezésével,és kulcsrakész kivitelezésével foglalkozunk 12 éves szakmai tapasztalattal!Díjmentes árajánlattal,és ütemtervvel állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek! Elvégzett munkáinkra számlaképesen,Garanciát vállalunk! További részletes információkért látogasson el Weboldalunkra vagy hívjon bizalommal! Németh Gábor 06-30/716-5710

Weboldal URL: https://csaladihaz-epites.info/

Következő oldal »