Casco biztosítások

március 26, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Mindenképpen érdemes casco biztosítást kötni annak, aki gyakran jár határon túlra Casco biztosítás meglétekor ha káresemény történik, a biztosított autós csak az önrészt kell, hogy megfizesse. Az önrész casco szerződésben meghatározásra kerül, minél nagyobb, annál kevesebb a fizetendő casco díj. Ne induljon útnak a nélkül, hogy az autóra nincs casco biztosítás.

Weboldal URL: http://cascobiztositas.tutibiztositasok.hu

casco

október 19, 2011
Kategóriák: Biztosítás 

Fontos Önnek autója biztonsága? Megbízható biztosítót keres? Törés, lopás, elemi kár esetére szeretné megóvni féltve őrzött kocsiját esetleg motorját? Nálunk mind a kettőre megoldást találhat! Oldalunkon néhány perc alatt megtudhatja casco kalkulátorunk segítségével, hogy melyik az a biztosító, amelyik a legkedvezőbb lehet az Ön számára. 14 biztosító díját vetjük össze, így Ön rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthat meg, hiszen otthonról ülve a legkényelmesebb fotelében intézheti casco ügyeit.

Weboldal URL: http://www.clb.hu/biztositas/biztositasi-termekek/casco-biztositas

Olcsó casco

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Kössön akár fél árban casco biztosítást, online, egyszerűen és akár otthonról is. Rossz, hogy akármilyen olcsó is a casco biztosítás, mindenképp hajlamosak vagyunk ezen spórolni. Mit kell tenni, a kárt szenvedtünk vagy okoztunk és a biztosítóhoz szeretnénk fordulni? Legelőször is ki kell tölteni a kárbejelentő kérdőívet. Ha van casco biztosításunk, akkor a biztosító előnyben részesíti, kedvezményezett lesz. Fontos előre meghatározni, hogy ki a károkozó és ki a sértett.

Weboldal URL: http://www.cascobiztositasonline24.hu/

A casco biztosítás hátránya

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Vegye igénybe online szolgáltatásaink és kössön még ma cascot. Nagyon fontos megjegyezni, hogy kár esetén a biztosító sajnos egyre kevesebbet fizet vissza kártérítésként. A casco biztosítás megkötésénél mindenképp fontos alaposan utána nézni a dolgoknak. A casco biztosítás általában figyelembe veszi az avulást, mint tényező.
A casco biztosítás egyik hátránya, hogy kártérítés esetében figyelembe veszik az avulást. Ha kár történik, akkor ezt mindenképp figyelembe veszik. Ha biztosra akar menni, akkor mindenképp kösse meg a kötelező biztosítást is, ami ilyenkor megoldást jelent.

Weboldal URL: http://www.biztositasonline24.hu/cascobiztositas

A casco biztosítási piac

december 4, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Mára oda jutott a casco biztosítási piac, hogy testre szabhatja cascoját. Csak arra biztosítja autóját amitől legjobban tart, nem muszáj mindent kérni és természetesen akkor kevesebbet is fizet. Casco kalkulátorunkban kiválaszthatja mire szeretné biztosítani autóját és ez alapján több biztosító társaság ajánlatából válogathat. Olcsóbb lett a casco, mégis kevesen kötik meg. Cascot leginkább azok kötnek akiknek hitel van a gépjárművén.

Weboldal URL: http://www.xn--cascokalkultor-5gb.hu

Következő oldal »