Duguláselhárítás Budapesten és környékén

március 19, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal! Duguláselhárítás Budapest és környékén (duguláselhárítás Pest megyében, duguláselhárítás Fejér megyében, duguláselhárítás Nógrád megyében) azonnali kiszállással! Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is! Csúcs kategóriás duguláselhárító gépeinkkel az önök kényelmére törekszünk. Nem csak a dugulást szüntetjük meg, felderítjük a visszatérő dugulások okát is!

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas-24h.hu

Duguláselhárítás az összefolyóknál

február 14, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Duguláselhárítás során gyakran van gond az összefolyóknál lévő dugulásokkal. Természetesen elsősorban nem a víz, de a vízben lévő vízkő, a mosó és tisztítószerek, samponok szappanlerakódások okozzák a dugulások nagy részét. Ilyenkor a helyzetfelmérés után megfelelő eszközzel látunk munkához. A duguláselhárítás munka során a megfelelő módszerrel eltávolítjuk a kialakult dugót, majd átmossuk az összefolyót.

Weboldal URL: http://www.lefolyo.hu

Nonstop duguláselhárítás

február 10, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Nonstop duguláselhárítás a vállalkozásunk. Arra törekszünk, hogy nekünk legyen a legjobb ár / minőség arány mutatónk. Ez a törekvésünk helytálló, az idők folyamán bebizonyosodott. Ha Önnek sürgősen duguláselhárító szolgáltatás kell, keresse ügyfélszolgálatunkat a weboldalunkon látható telefonszámon! Hívhat minket éjjel is.

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas24-7.hu/

Duguláselhárítás Érden és környékén

január 26, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Dugulás történt Önöknél? Ne bízza a szomszéd bácsira, hívjon szakembert, akinek duguláselhárítás a szakmája. Ügyfélszolgálatunkat a 06-30/255-68-28 telefonszámon éjjel is eléri. Mondja el, hol és milyen jellegű a dugulás, és szakembereink egy órán belül megkezdhetik a probléma felderítését, majd a dugulás elhárítását. Nincsenek rejtett költségeink! Nézze meg honlapunkat is!

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitaserd.hu/

Duguláselhárítás Budapesten, szakszerűen

január 25, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Eldugult a lefolyó, vagy csatorna? Ne bajlódjon egyedül vele, itt vagyunk, hogy segítsünk! Vállalkozásunkat épp az ilyen problémák megszüntetésére hoztuk létre. Hívjon a 06-30/687-39-20 telefonszámon, éjjel-nappal fogadja hívását ügyfélszolgálatunk. Látogasson el honlapunkra is!

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitasbudapest.eu/

Következő oldal »