Duguláselhárítás Budapesten és környékén

március 19, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Az Ön otthonában vagy munkahelyén eldugult a lefolyó a WC, a mosdó, esetleg nem folyik le a víz a fürdőkádban? Forduljon hozzánk bizalommal! Duguláselhárítás Budapest és környékén (duguláselhárítás Pest megyében, duguláselhárítás Fejér megyében, duguláselhárítás Nógrád megyében) azonnali kiszállással! Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is! Csúcs kategóriás duguláselhárító gépeinkkel az önök kényelmére törekszünk. Nem csak a dugulást szüntetjük meg, felderítjük a visszatérő dugulások okát is!

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas-24h.hu

Duguláselhárítás,Duguláselhárító

március 13, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül! Gyors, pontos és precíz szolgáltatás! Nem csak a dugulást szüntetem meg, felderítem a visszatérő dugulások okát is, amit végleg megszüntetek! A dugulásra ne legyen gondja, duguláselhárító szakembereink akár 1 órán belül a rendelkezésére állnak! Nincs akadály mindenre találok valamilyen megoldást!

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas-24h.hu/

Duguláselhárítás

március 12, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Manapság egyre több a duguláselhárító szakember, de ki is az igazi akire Önnek szüksége van?
Vállaljuk duguláselhárítás, kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül!
Munkánkban fontos szerepe van a megfelelő gépeknek, hiszen ezek nélkül semmit sem ér tudásunk, legmodernem technológiával állunk az Ön rendelkezésére! Szolgáltatásainkat a Budapest, Pest megyében, Fejér megyében, Komárom-Esztergom megyében és Nógrád megyében végezzük.

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas-24h.hu

Duguláselhárítás az összefolyóknál

február 14, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Duguláselhárítás során gyakran van gond az összefolyóknál lévő dugulásokkal. Természetesen elsősorban nem a víz, de a vízben lévő vízkő, a mosó és tisztítószerek, samponok szappanlerakódások okozzák a dugulások nagy részét. Ilyenkor a helyzetfelmérés után megfelelő eszközzel látunk munkához. A duguláselhárítás munka során a megfelelő módszerrel eltávolítjuk a kialakult dugót, majd átmossuk az összefolyót.

Weboldal URL: http://www.lefolyo.hu

Nonstop duguláselhárítás

február 10, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Nonstop duguláselhárítás a vállalkozásunk. Arra törekszünk, hogy nekünk legyen a legjobb ár / minőség arány mutatónk. Ez a törekvésünk helytálló, az idők folyamán bebizonyosodott. Ha Önnek sürgősen duguláselhárító szolgáltatás kell, keresse ügyfélszolgálatunkat a weboldalunkon látható telefonszámon! Hívhat minket éjjel is.

Weboldal URL: http://www.dugulaselharitas24-7.hu/

Következő oldal »