Bio Magnet • Víztisztítók, mágneses termékek

április 17, 2012
Kategóriák: Otthon 

Évszázadok, sőt, évezredek óta foglalkoztatja az embereket és az orvostudományt a mágnesek élettani hatása. Egzakt tudományok híján mágikus erőt, gyógyító hatást tulajdonítottak ezeknek a mindig különlegesen kezelt, és csodálatot kiváltó fémeknek. Még ha nem is tudták megmagyarázni az általuk kifejtett hatást, mégis minden esetben tényként kezelték: a mágneseknek gyógyító hatásuk van az emberi szervezetre.

Weboldal URL: http://www.biomagnet-shop.hu/

Tiens egészségmegőrző termékek

március 17, 2012
Kategóriák: Egészség 

Válassza a Tiens termékeinket, melyek gyógyszerek és homeopátiás készítmények mellett is kockázat mentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatók. A patikai szerekhez képest hatóanyag tartalmuk többszöröse a gyógyszertárban forgalmazott készítményeknek. A Tiens termékek a tünetek kezelése helyett az okokat szüntetik meg.

Weboldal URL: http://www.tiensorigo.hu

Vitalion termékek a csontritkulás ellen

február 15, 2012
Kategóriák: Egészség 

Jobb egészség, jobb élet, több energia! Az általunk kínált Vitalion tabletták megoldást nyújtanak többek között a csontritkulásra, az érelmeszesedés megelőzésére, emésztési zavarok ellen, alvászavar leküzdésére, allergia megszüntetésére és tüneteinek enyhítésére. Ha lehetőség szerint Ön inkább kerüli a gyógyszereket (mert amennyit használnak az egyik oldalon legalább annyit ártanak a másik oldalon) akkor látogasson el honlapunkra, hiszen azt tudni kell, hogy ezek a készítmények nem gyógyszerek és nem is úgy hatnak. Próbálja ki Ön is!

Weboldal URL: http://egeszseg-megorzes.hu

Vitaminok

január 23, 2012
Kategóriák: Egészség 

A táplálékkiegészítők széles kínálatában mindenki megtalálja azt, amelyikre szervezetének a leginkább szüksége van. Az egyes betegségek különböző vitaminok és tápanyagok pótlásával enyhíthetők vagy akár teljesen megszüntethetők. Attól függően, hogy miben mutatkozik hiány, az étrendkiegészítők különböző összetételüknél fogva képesek pótolni az antioxidánsokat, enzimeket, fehérjéket, aminosavakat, az összes olyan tápanyagot, melyek nélkül a szervezet nem képes egészségesen működni.

Weboldal URL: http://vitaminvaros.hu/tapanyagok-vitaminok

Egészségvízzel könnyebb!

január 16, 2012
Kategóriák: Egészség 

Víz nélkül nincs élet. Szállítja az összes vitamint, tápanyagot, ásványi sót, és kivezeti az összes felhalmozódott salak-és méreganyagot. A szabályozott és rendszeres folyadék fogyasztással számos betegségtől és fájdalomtól kímélhetnénk meg magunkat! A szervezet napi tiszta víz szükséglete legalább 2,5 – 3 liter. Csakhogy nem mindegy a minőség. Ön milyen vizet iszik, hogy segítse szervezetét?

Weboldal URL: http://egeszsegviz.hu

Következő oldal »