Faanyag és vasanyag a TLAP-on is!

június 25, 2011
Kategóriák: Építőanyag 

Keress a faanyagok között a TLAP oldalán! A TLAP garantáltan minőségi linkgyűjtemény, amely csak ellenőrzött weboldalakat és cégeket tartalmaz.

A “faanyag és fa építőanyag” tlap oldalán megtalálhatók az építési faanyagok (Gerenda, deszka), a fa nyílászárók, a faházak és szinte minden más építőanyag amelynek köze van a fához. Gyere és böngéssz a faanyag.tlap.hu oldalán

Már a TLAP oldalai között is megtalálhatók a vasanyagok! A minőségi weboldal gyűjteményben olyan hasznos oldalak találhatók az építőiparban amelyek vasból, vagy valamilyen fémből készülnek.

Lehet ez akár egy csavar, de lehet alumínium nyílászáró is. A TLAP oldalai mindíg minőségi eredményt nyújtanak az érdeklődőknek: vasanyag.tlap.hu

Tégla,építőanyag a Xella Magyarország ajánlott márkakereskedőjétől

március 22, 2011
Kategóriák: Építőipar 

A Xella Magyarország Kft. ajánlott kereskedőjének webáruháza, melyben megtalálható az Ytong és Silka márkák teljes kínálata.
Az Ytong elemek jó hőszigetelő tulajdonságukkal kiegészítő szigetelés nélkül is megfelelnek a szigorú hőtechnikai követelményeknek. Klímaszabályzó képességük, az anyagok által nyújtott zajvédelem növeli a lakótér komfortérzetét. A falazóelemek kiváló építőanyagok méretpontosságuk, könnyű beépíthetőségük, és megmunkálhatóságuk miatt is.
A Silka téglák méretpontosságuknak köszönhetően sík falfelületeket biztosítanak, így megtakarításokat tesz lehetővé a habarcs-, és vakolatfelhasználásban, de akár egyszerű festéssel esztétikailag igényes, alacsony költséggel járó megoldásokat alkalmazhat.
egalább 5 kerek mondatot írj!

Weboldal URL: http://www.ytonghome.hu/webaruhaz/ytong/

Éptár – építőanyag és tüzép kereső

március 18, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Az Éptár építészeti és építőipari webszájton ez építész mérnököktől a kivitelezőkőn keresztül építőanyag kereskedőkig minden érdeklődő olvashat érdekes információt. A gyártók bemutatkozási felületet kaphatnak, az építészek költségtérítés nélkül tehetik fel portfóliójukat, ami az Építész Galériában bárki számára megismerhető. A gyártó vagy termékcsoport szerinti építőanyag kereső és tüzép kereső alkalmazásával a felhasználó könnyedén összehasonlíthatja az építőanyagokat. Megtalálhatóak továbbá építőanyag katalógusok, termékismertető CD-k, építészeti termékkönyvtárak és kész alkalmazások is. Az oldal egyedi megoldások rovatában, egyéb hasznos programok is megtalálhatóak, mint pl. mediterrán cserepező vagy a díszburkolat színválasztó program. A látogató építőipari és építészeti újdonságokkal foglalkozó hírlevélre is feliratkozhat.

Weboldal URL: http://www.eptar.hu

Beltéri ajtó és ablak a Mantutól

december 27, 2010
Kategóriák: Építőanyag 

A Mantu Ajtó Stúdió középkategóriás illetve felsőkategóriás homlokzati nyílásszárókat, belső ajtókat és padlóburkolatokat forgalmaz. A beltéri ajtók kínálatában egyaránt megtalálhatóak a klasszikus és modern belső ajtók, csakúgy mint a hangszigetelő és betörésbiztos bejárati ajtók, a tolóajtók vagy a különböző üvegajtók. A homlokzati nyílásszárók kínálatában az ablakokon és az erkélyajtókon, hőszigetelt harmonika üvegfalakon és télikerteken túl többféle teraszfedési, mobil erkélyüvegezési megoldás is szerepel. Mivel a lakberendezés a belső nyílásszárók és a padlóburkolatok között tökéletes összhangot kell teremteni, ezért a Mantu Ajtóstúdió kínálatában nemcsak nyílásszárókat, hanem különféle parketta és laminált padlóburkolatokat is találhatunk. A cég lakberendzője ingyenes tanácsadást nyújt olyan kérdésekben, mint pl. a belsőépítészeti tervek általános értékelése, az egyes nyílászárók megfelelő elhelyezése és méretezése, színtanácsadás, stílustanácsadás. A mantu.hu weboldalon nemcsak a cég által forgalmazott termékek műszaki paramétereivel ismerkedhet meg, hanem az oldal részeként működő blog segítségével számos hasznos tanácsot kaphat a megfelelő nyílászáró kiválasztásával és beépítéséével kapcsolatban.

Weboldal URL: http://www.mantu.hu/

Földmunka

november 29, 2010
Kategóriák: Építőipar 

Gépi földmunka, földmunka. Rendeljen gépi földmunkát tőlünk, mi garanciával vállaljuk a földmunkák elvégzését. Legyen akár alapárok ásás, pincetömb kiemelés, vagy csak az építkezés előtti tereprendezés, keressen bennünket bizalommal. Gépi földmunka pontos és szakszerű elvégzése szakképzett gépkezelőkkel és saját gépparkkal.

Weboldal URL::
http://www.foldmunkak.eu/

Következő oldal »