Kattanj Webreklám, facebook, twitter, videó hirdetés

november 28, 2011
Kategóriák: Webmarketing 

A Kattanj.hu lényege:

A Kattanj.hu egy fantasztikus, új lehetőség a weboldal, facebook-oldal, twitter-es fiók, youtube-os videó tulajdonosoknak!

Az oldal egy kölcsönös pontrendszer alapján működik.

Regisztrációkor rögtön kapunk 25 pontot. Feltölthetjük weboldalainkat (kizárólag magyar nyelvű weboldalakat), facebook-os oldalainkat, twitter-es fiókunkat, illetve youtube-ra feltöltött videóinkat. Ezen tartalmak megnézéséért 2-10 pontot ajánlhatunk fel.
Ha a regisztrációkor kapott 25 pontunk elfogy, a feltöltött tartalmaink nem lesznek láthatóak, tehát nem úgy működik, mint pl. egy katalógus.

Hogyan szerezhetünk pontokat?
– 30mp-ig böngésszük a más felhasználó által feltöltött weboldalt
– 30mp-ig nézzük a más felhasználó által feltöltött videót
– facebook-os oldalt lájkolunk
– más felhasználó twitter-es követője leszünk
– banneren keresztüli regisztráció után is kapunk pontot
– pontokat vásárolhatunk sms elküldésével, illetve banki utalással

Az oldal nagyszerű lehetőséget kínál pl.
– azon weboldal tulajdonosoknak, akiknek weboldala kevésbé jól szerepel a keresőkben,
– akik szeretnének facebook-os oldalaiknak minél több lájkolót szerezni,
– akik minél több twitter-es követőt gyűjtenének, illetve
– akik nézetté tennék videóikat.

A felhasználónak lehetősége van arra, hogy kategória alapján szűrje a feltöltött weboldalakat, illetve egy kereső segítségével kulcsszavak szerint szűrhesse azokat.

Még a regisztráció előtt egy vendég fiókkal akár ki is próbálható a rendszer.

Weboldal URL: http://www.kattanj.hu

Zeneletöltés

október 28, 2011
Kategóriák: Zene 

Zeneletöltés honlapunkon, ahova minden kedves zene rajongót szeretettel várunk! Oldalunkon bárki letöltheti teljesen legálisan kedvenc zeneszámát Mp3 formátumban. Gyere el most és indítsd el a letöltést, hogy holnap az utazás alatt már biztosan jobb kedved legyen. Zenészeknek remixversenyek, a rajongóknak chat szoba áll rendelkezésére. Várunk szeretettel mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra és vidámságra vágyik!

Weboldal URL: http://zeneletoltesingyen.hu/

Ingyen hirdetésfeladás

szeptember 6, 2011
Kategóriák: Ingyen van 

Ingyen hirdetésfeladás és böngészés az itthirdetek.hu oldalon. Nézzen be hozzánk és adja fel hirdetését és profitáljon annak eladásából. Magánszemélyek és cégek is egyaránt használhatják honlapunkat. Vesztenivalód nincs vele, ingyen van, te csak nyerhetsz vele. Sikeres eladást kívánunk.

Weboldal URL: https://www.webhirek.info/

Zeneletöltés Ingyen

augusztus 19, 2011
Kategóriák: Zene 

Koránt sem olyan egyszerű a neten zenét letölteni, mint ahogy azt sokan gondolják. Ugyebár most itt van ez a Sparos promóció, aminél kis kártyákkal lehet magyar előadók számait letölteni, de ez a lehetőség nem tart sokáig. Ha mégis szeretnél ingyen zeneletöltési lehetőségek után kutatni, ami szintén legális, akkor a zeneletoltes.net a te oldalad. Az oldalon kétféle kategóriába soroltuk a zenéket, magyar és külföldi előadók. A számok nagy része pedig mp3 így a lejátszással se lesz gondod.

Weboldal URL: http://www.zeneletoltes.net/

ingyenaproonline

augusztus 5, 2011
Kategóriák: Ingyen van 

Ingyenes apróhirdetések feladása, kiemelése, lista elejére helyezése szinte minden témát érintő hirdetési kategóriában. Adjon fel Ön is ingyen apróhirdetést online honlapunk egyszerű és hatékony felületén és adja el lakását, házát, kutyáját-macskáját vagy keressen kedvére a meghirdetett ajánlatok között!

Weboldal URL: https://pixelmarket.hu/

Következő oldal »