Schiedel kémény rendszerek a Hofstadter tüzépről

szeptember 2, 2021
Kategóriák: Építőanyag, Építőipar, Kereskedelem, Otthon 

A Schiedel kémények széles választékát megtalálja a Hofstadter tüzépen. Keressen bennünket bizalommal, személyesen, telefonon a 06 26 332 647 telefonszámon, vagy kéményes weboldalunkon keresztül: https://www.kemenyshop.hu/

A Schiedel SRS kémény rendszer választ ad az életkörülmények változására. Ha újabb lakóterülettel bővül a ház, akkor a biztonsági kémény lehetőséget ad egy újabb fűtőberendezés csatlakoztatására.

Nyitott égésterű készülékek, szén, fa, gáz és olaj tüzelőanyaghoz alkalmas.

Minden rendszeralkatrészt Schiedel gyárakban állítunk elő, termékeinket folyamatosan vizsgáljuk és teszteljük nemcsak a saját technológiai tesztlaborjainkban, hanem minősített intézetek vizsgáló egységeiben is.

  • Minden tüzelőanyaghoz alkalmas
  • Bármilyen, nyílt égésterű tüzelőberendezéshez illeszthető
  • Magyar gyártású köpenytégla
  • Schiedel rendszeralkatrészek
  • Kedvező ár, megbízható Schiedel minőség
  • 30 év savállósági garanciával

Avant kémény a Schiedeltől

szeptember 23, 2012
Kategóriák: Építőanyag 

A Schiedel számtalan készkémény rendszerrel örvendeztet meg bennünket. Ezek egyike az Avant kémény amely kondenzációs kazánokhoz kifejezetten ajánlott: www.kemenyar.hu/schiedel-avant-kemeny/

A kondenzációs kazán korunk egyik legkeresettebb fűtési rendszerének alapeleme, mivel rendkívül energiatakarékos és jól gazdálkodik a befektetett energiával. Passzív házakhoz is ezt a fűtési rendszert használják. Az itt forgalmazott termékek bemutatótermeinkben megtekinthetők.

kémény

november 24, 2011
Kategóriák: Építőanyag 

Kéményproblémák megoldása, javítása, átépítése, teljes körű kivitelezéssel rövid határidővel!
Budapesten egyéni vállalkozóként teljes anyagi felelőséggel vállalunk megbízhatóan 32 év tapasztalatával.

Szolgáltatásaink:

Béléscsövezés,
Kémények felmérése,
Gyüjtőkémyények
Túrbós, kondenzációs kémények
Szerelt kémények
Kémény- kőműves munkálatok
Szakvélemények beszerzése

Weboldal URL: budapesti kemenyek

Szerelt kémény, kémény elemek

augusztus 6, 2011
Kategóriák: Építőanyag 

A ház építése, tervezése során elsődleges szempont kell hogy legyen a biztonság, melyhez Leier kémény rendszereink jelentősen hozzájárulnak. A Leier kémény rendszerek típusai a különféle tüzelőanyagokhoz lettek megtervezve. Ahhoz, hogy az Ön fűtési rendszeréhez legmegfelelőbb kémény kerüljön a házra, vásárláskor kérje szaktanácsadásunkat. A Leier kémény rendszerek garanciális ideje 33év, azonban valós élettartama ennél jóval több. A béléscső samott anyaga ellenáll a magas hőmérsékletnek, és a savhatásoknak. A kémény rendszer alapanyaga a természetes agyag ötvözve a legkorszerűbb gyártási eljárásokkal. A Leier kémény rendszerek beépítése egyszerű, a különböző elemek méretei egymással harmonizálnak, és építőkockaszerűen illeszkednek. A kivitelezést könnyíti beépítési illusztrációnk is, mely minden kémény rendszer tartozéka. Leier kémény rendszereinkkel, és egyéb építőanyagaink széles választékával várjuk az érdeklődőket Őrbottyáni telephelyünkön, illetve tekintsék meg www.pa-ja.hu weblapunkat, ahol aktuális akcióinkról is tájékozódhatnak.

Weboldal URL: http://www.pa-ja.hu

Kémény

május 11, 2011
Kategóriák: Építőipar 

A Marosi Egyéni Vállalkozás vállalja kémények átépítését, javítását, teljes körű kivitelezését.
A gyűjtőkémény olyan, egymás fölötti lakásokon áthaladó kémény, melybe lakásonként egy vagy több gázüzemű, átfolyós fali fűtőkészüléket csatlakoztatnak. Ezek többnyire fürdőszobai melegvíz előállító berendezések, melyek szakaszos működésűek. Folytonos működésű készülék a lakásfűtő gázkazán (cirkó), konvektor. Ezeket a hagyományos gyűjtőkéménybe csatlakoztatni nem szabad vagy csak elszívó-ventillátor alkalmazásával.
Turbós és kondenzációs kémények:A FuranFlex® beépítéshez a következő elemekre van szükség. Csúszó gyűrű,bekötő idom,toldó idom,kuplung idom,tisztító idom,fedél,kupak,szifon.
Furanflex technológia:
Hőre keményedő üvegszövet erősítésű műgyanta béléscső, amellyel az egyenes kéményszakaszokon kívül ott is bontás nélkül végezhető el a bélelés, ahol a kéményben elhúzás található. Az üvegszövet miatt az anyag mechanikai szilárdsága nagy, így a 50 m hosszúságú kéményjáratok összefüggő, toldás nélküli bélelése is megoldható. Hőállóságát az ÉMI „nehezen éghetőnek” minősítette, így valamennyi ma forgalmazott gáztüzelésű kazántípusnál alkalmazható.
Szolgáltatásaink:
Béléscsövezés,
Kémények felmérése,
Gyüjtőkémyények
Túrbós, kondenzációs kémények

Weboldal URL: http://budapestikemenyek.hu/szolgaltatasaink

Következő oldal »