Kötelező biztosítás online

február 6, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Kötelező biztosítás online biztosító váltás és kötés egy helyen, árgaranciával és szakértői segítséggel együtt, mindenféle plusz költség nélkül. Tud ennél jobb megoldást? Munkánknak köszönhetően minden szükséges teendőt átvállalunk Öntől, hogy a biztosítás kötés ezentúl ne jelentsen semmiféle problémát. 15 biztosító ajánlatából válogathat weboldalunkon, ahol ki tudja választani a legoptimálisabb megoldást, mindössze pár perc alatt.

Weboldal URL: http://kotelezobiztositas.tutibiztositasok.hu

A kötelező biztosítás megkötés

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Eddig a kocsi hengertartalma szerint számolták ki a kötelező biztosítási díjat, jövőre már a teljesítmény alapján határozzák meg. A kötelező biztosítás megkötésénél nem csak az árra kell figyelni. Fontos tudni, hogy milyen lehetőségeink is vannak, valamint mennyire megbízható a biztosító vállalat. Mivel nem elhanyagolandó tény, hogy akár a biztosító társaság is mehet csődbe, ezzel pedig nekünk csak káraink lesznek. Weboldalunkon minden ezzel kapcsolatos információt megtalál.

Weboldal URL: http://www.kotelezobiztositasonline24.hu/

Hogyan kell használni a biztosítás kalkulátort?

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A weboldalunkon megtalálja a nagyobb biztosító társaságok biztosító ajánlatait. Nem tudja, hogyan kell használni a biztosítás kalkulátort? Akkor vegye igénybe szakembereink segítségét és azonnal a rendelkezésére állnak. Fontos, hogy idejében kössünk, vagy váltsuk át a jelenlegit egy újabb biztosításra.
Weboldalunkon ingyenesen megnézheti a biztosítás kalkulátor segítségével, hogy mennyibe kerül a keresett biztosítása.

Weboldal URL: http://www.biztositasonline24.hu

A kötelező biztosítás váltás határideje

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Spórolni akar kötelező biztosításán? Meg van arra is a megoldás, hogy megspóroljon pár ezrest. A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden személygépkocsi tulajdonost. A MABISZ aggódik az új kötelező biztosítás törvények módosítása miatt. A kötelező biztosítás váltás határideje 2010 november 30. Cégünk a fenti határidőig vállalja a biztosító váltással kapcsolatos felmondások ügyintézését, azt követően az ügyfélnek kell eljuttatni a felmondást, a jelenlegi biztosítójuknak. Bővebb információkért látogassa meg oldalunkat.

Weboldal URL: http://www.xn--biztost-vlts-kbbc7owd.hu

A kötelező biztosítás váltás

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A kötelező biztosítás váltás elsődleges célja, hogy alacsonyabb díjért kapja meg a gépjármű tulajdonos a kötelező biztosítást. Volt olyan biztosító aki ügyfelei ötven százalékát elveszítette. Másfél millióan kötöttek az idén kötelezőt, és ebből egy millió biztosítót is váltott. Bővebb információkat weboldalunkon találhatnak kötelező biztosítás kalkulátorral is tudunk szolgálni és sok értékes információval.
A nagy változás, mely a felhasználók számára könnyebbséget jelent, hogy a bonus-malus igazolást a biztosító szerzi be, ezzel rengeteg időt és energiát takarít meg a gépjármű tulajdonosok számára.

Weboldal URL: http://www.biztositasvaltas.hu

Következő oldal »