Az utasbiztosítás megkötése

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A mai világban, ha valaki nyaralni szeretne, akkor inkább online keresik meg utazási céljukat. Az utasbiztosítás megkötése maga után vonja a magyar nyelvű asszisztencia biztosítást is. Ezzel teljes mértékben biztosítva vagyunk, bárhová is utazzunk. Manapság nagyon elterjedt az online utasbiztosítás kötése, hiszen kényelmesen és szinte percek alatt megkapjuk az utasbiztosítást igazoló dokumentumot. Így utazás előtt is nyugodtan meg lehet kötni.

Weboldal URL: http://www.utasbiztositasonline24.hu

A lakásbiztosítási szerződés

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Lakásbiztosítással nyugodtabbak vagyunk, hogy ha kár is ér minket, akkor nem maradunk fedezet nélkül. A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével meg tudja nézni szinte pillanatok alatt, hogy milyen és mennyibe kerül Önnek egy esetleges lakásbiztosítása. Segítségünkkel azonnal meg is kötheti. Nagyon változó, a lakásbiztosítási szerződés megkötésénél fontos lenne figyelembe venni, hogy minden egyes apró részletekre kitérjenek, akár a lakásban lévő értékesebb cikkek is legyenek feltüntetve a lakásbiztosítás szerződésében.

Weboldal URL: http://www.lakasbiztositasonline24.hu/

Olcsó casco

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Kössön akár fél árban casco biztosítást, online, egyszerűen és akár otthonról is. Rossz, hogy akármilyen olcsó is a casco biztosítás, mindenképp hajlamosak vagyunk ezen spórolni. Mit kell tenni, a kárt szenvedtünk vagy okoztunk és a biztosítóhoz szeretnénk fordulni? Legelőször is ki kell tölteni a kárbejelentő kérdőívet. Ha van casco biztosításunk, akkor a biztosító előnyben részesíti, kedvezményezett lesz. Fontos előre meghatározni, hogy ki a károkozó és ki a sértett.

Weboldal URL: http://www.cascobiztositasonline24.hu/

Az utasbiztosítási kalkulátor

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A biztosítás kötése egyre inkább sürget minden olyan kedves utast, aki kikapcsolódásra vágyik. Vegye igénybe az utasbiztosítási kalkulátort és számolja ki mennyi lesz biztosítása, ha utazni szeretne. Érdemes mindenképp megkötni, hiszen sosem lehet tudni, hogy milyen gondjaink adódnak majd az utazás vagy az ott létünk során.
Az utasbiztosítási kalkulátor használata nagyon egyszerű és pár perc alatt megtudja, hogy mennyibe kerül Önnek az utasbiztosítás. Ha szeretné, akkor online is megkötheti utasbiztosítását, kényelmesen, akár otthonról is.

Weboldal URL: http://www.biztositasonline24.hu/utasbiztositas

A lakásbiztosítás kalkulátor

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A lakásbiztosítás ára elenyésző annak a függvényében, hogy micsoda értékeket biztosít. Minden évben újra kell kötni a lakásbiztosítást. A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével azonnal megtudja az aktuális lakásbiztosítások árát, valamint feltételeit, ugyanúgy, mint az előnyei és hátrányai. Érdemes odafigyelni az aktuális ajánlatokra is. Érdemes utána nézni, hiszen még átkötés esetén is lehet, hogy több ezer forintot tud így megspórolni.

Weboldal URL: http://www.biztositasonline24.hu/lakasbiztositas

Következő oldal »