Lakásbiztosítás kalkuláció

március 28, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Nélkülözhetetlen garancia lesz Önnek, ha lesz egy tuti lakásbiztosítás idén is, mivel előfordulhat, hogy egy szempillantás alatt bekövetkezik a baj és kár éri az otthonát. A lakásbiztosítás kalkulátor használatakor megtalálható a legmegfelelőbb konstrukció, mely biztonságos. Egy tuti lakásbiztosítás megkötésével anyagi kár is mérsékelhető. Egy jól összeállított tuti lakásbiztosítás után mindenki megnyugodhat, mert szerződését online kedvezmények kihasználásával, ráadásul árgarancia vállalása mellett véglegesítheti. Esetleges kárrendezés alkalmával pedig biztosan nem marad egyedül, mert számíthat a segítségünkre!

Weboldal URL: http://lakasbiztositas.tutibiztositasok.hu

Lakásbiztosítás kötés otthonról

február 3, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Lakásbiztosítás kötés közvetlen az otthonából? Lehet, néhány évvel ezelőtt ez még nagyon távoli dolognak tűnt. Mára már azonban cseppet sem meglepő ez a dolog. Miért ne lehetne ugyanis akár annyira bízni egy Biztosító internetes weboldalában, hogy a végén tényleg néhány kattintással el is indítsuk a lakásbiztosítás kötés hosszas procedúrát. Majd hónapról hónapra fizessük a biztosítási összeget.

Weboldal URL: http://www.xn--laksbiztostsok-xgbi6r.hu/

Lakásbiztosítás mindenkinek

február 1, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Amióta eljöttem nyugdíjba sokkal több időm van végigolvasni az újságokat. Átnéztem kíváncsiságból az álláshirdetéseket is, a legtöbb embert lakásbiztosítás kötésre keresnek. Van most már nekem is lakásbiztosítás a nevemen. Régebb, amikor én kezdtem el az életet, ha valaki tanult egyből volt neki munkája. Manapság mindenki végez egyetemet, most pénz kell hozzá nem ész.

Weboldal URL: http://www.xn--laksbiztostskalkultor-c0bih40a.hu/

A lakásbiztosítási szerződés

december 6, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

Lakásbiztosítással nyugodtabbak vagyunk, hogy ha kár is ér minket, akkor nem maradunk fedezet nélkül. A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével meg tudja nézni szinte pillanatok alatt, hogy milyen és mennyibe kerül Önnek egy esetleges lakásbiztosítása. Segítségünkkel azonnal meg is kötheti. Nagyon változó, a lakásbiztosítási szerződés megkötésénél fontos lenne figyelembe venni, hogy minden egyes apró részletekre kitérjenek, akár a lakásban lévő értékesebb cikkek is legyenek feltüntetve a lakásbiztosítás szerződésében.

Weboldal URL: http://www.lakasbiztositasonline24.hu/

A lakásbiztosítás kalkulátor

december 5, 2010
Kategóriák: Biztosítás 

A lakásbiztosítás ára elenyésző annak a függvényében, hogy micsoda értékeket biztosít. Minden évben újra kell kötni a lakásbiztosítást. A lakásbiztosítás kalkulátor segítségével azonnal megtudja az aktuális lakásbiztosítások árát, valamint feltételeit, ugyanúgy, mint az előnyei és hátrányai. Érdemes odafigyelni az aktuális ajánlatokra is. Érdemes utána nézni, hiszen még átkötés esetén is lehet, hogy több ezer forintot tud így megspórolni.

Weboldal URL: http://www.biztositasonline24.hu/lakasbiztositas

Következő oldal »