Lakásfelújítás, házfelújítás teljeskörű tervezése, kivitelezése

március 22, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Az alapvető felújítás mellett a lakás belsőépítészeti kialakítást is vállalunk: galériákat építünk be (akár fa vagy fém szerkezettel, lépcsővel), álmennyezetet készítünk, üvegtégla és gipszkarton térelválasztókat falakat építünk, légkondicionáló berendezést építünk be (vagy előkészítjük a szükséges csöveket és vezetékeket). Szükség esetén a lakáson/házon belüli lépcsőket, nyílászárókat felújítjuk – szerkezetileg is -, vagy cseréljük és újraburkoljuk.Több, mint 22 év tapasztalattal, megfizethető áron vállalunk teljeskörű lakásfelújítással, házfelújítással kapcsolatos tervezési és kivitelezési munkákat, javításokat, karbantartást!

Weboldal URL: http://www.salgo.eu/osszefoglalok/lakasfelujitas-hazfelujitas-lakas-felujitasi-javitasi-munkak-budapesten-es-kornyeken/

Lakásfelújítás igényei szerint

november 30, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Pest megyében és vonzáskörzetében Lakásfelújítással, illetve családi házak tervezésével,és kulcsrakész kivitelezésével foglalkozunk 12 éves szakmai tapasztalattal!Díjmentes árajánlattal,és ütemtervvel állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek! Elvégzett munkáinkra számlaképesen,Garanciát vállalunk! További részletes információkért látogasson el Weboldalunkra vagy hívjon bizalommal! Németh Gábor 06-30/716-5710

Weboldal URL: https://csaladihaz-epites.info/

Lakásfelújítás

november 28, 2011
Kategóriák: Szolgáltatás 

A lakásfelújítás elvégzésére érdemes olyan vállalkozót keresnie, aki a lakásfelújítás során felmerülő összes problémát megoldja Ön helyett! Bármely szakma képviselője is legyen szükség a lakásfelújítás során, mi megoldjuk. Képzett szakember gárdánk bármilyen munkálatot magas minőségi színvonalon old meg. Így Önnek nem kell a szervezéssel foglalkoznia, megoldjuk mi Ön helyett! Válasszon minket továbbá, ha csak a minőségi munkákat szereti!

Weboldal URL: http://www.lakasfelujitas1.hu

Lakásfelújítás garanciával, pluszköltségek nélkül

augusztus 13, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Lakásfelújítás határidőre, pluszköltségek nélkül. Ha szeretné lakását felújítani, és nem szeretne idegeskedni az egész munkavégzés alatt, válasszon minket! Határidőre, szakszerűen dolgozunk. A különböző részmunkákat összehangoljuk. Ezzel biztos lehet benne, hogy határidőre befejezzük a munkákat. A munkák befejezése után nagytakarítást végzünk megújult otthonában ingyen, vegyszermentes takarítóeszközökkel.
Válassza a kiszámíthatóságot, a profizmust. Hívja a 06-20-297-2183-as számot, vagy írjon a bartajanos@lakasfelujitas-karbantartas.hu email címre.

Weboldal URL: http://lakasfelujitas-karbantartas.hu

Lakásfelújítás Budapesten

július 23, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Ha bővül a család, akkor bizony sokszor át kell rendezni házunknak szobabeosztását. Ráadásul otthonunk is gyorsabban amortizálódik a kis csöppségek miatt. Ilyenkor akár 5-6 évente ráfér lakásunkra a felújítás. Csapatunk érti a dolgát ilyen téren, hiszen több éves tapasztalatunk van a szakmában. Bármilyen lakás, ház, panel felújítását rövid határidővel tudjuk vállalni.

Weboldal URL: https://csaladihaz-epites.info/

Következő oldal »