Skype Letöltés

január 24, 2012
Kategóriák: Szoftver 

Régen ugyebár futár vitte a híreket, ami lassú volt. Majd lehetett táviratot küldeni már sok helyre, de az se volt az igazi. Ahogy teltek az évek megjelent az első telefon, ami egy idő után már szinte bárki számlára elérhető volt. Azonban sok sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a kommunikáció az internet segítségével a világ más részén lévő emberekkel, akár írott, akár hallott formában a mindennap része lehessen szinte ingyen. Ezt a lehetőséget használhatod ki te is, ha letöltöd a skypet, ami egy nagyon jó csevegő program.

Weboldal URL: http://www.skypeletoltes.com/

Zeneletöltés

október 28, 2011
Kategóriák: Zene 

Zeneletöltés honlapunkon, ahova minden kedves zene rajongót szeretettel várunk! Oldalunkon bárki letöltheti teljesen legálisan kedvenc zeneszámát Mp3 formátumban. Gyere el most és indítsd el a letöltést, hogy holnap az utazás alatt már biztosan jobb kedved legyen. Zenészeknek remixversenyek, a rajongóknak chat szoba áll rendelkezésére. Várunk szeretettel mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra és vidámságra vágyik!

Weboldal URL: http://zeneletoltesingyen.hu/

MSN Letöltés

szeptember 26, 2011
Kategóriák: Internet 

Gyakran MSN-ezel? Egész nap online vagy? Akkor nálunk a legjobb helyen jársz! Az msn-letoltes.info weboldalról letöltheted a legfrissebb Windows Live verziót, illetve hasznos kiegészíteskre lelhetsz (MSN plus). MSN nevek, képek, betűk és rengeteg smiley vár rád, hogy a lehető legjobban kifejezd állapotodat a beszélgetések alatt. Egy remek, nyílt forráskódú (GNU licensz alatt működő) csevegőprogrammal (Pidgin) is megismerkedhetsz, mellyel akár Linux alatt is tarthatod a kapcsolatot barátaiddal.

Weboldal URL: http://msnletoltes.jatekok-letoltese.info

Zeneletöltés Ingyen

augusztus 19, 2011
Kategóriák: Zene 

Koránt sem olyan egyszerű a neten zenét letölteni, mint ahogy azt sokan gondolják. Ugyebár most itt van ez a Sparos promóció, aminél kis kártyákkal lehet magyar előadók számait letölteni, de ez a lehetőség nem tart sokáig. Ha mégis szeretnél ingyen zeneletöltési lehetőségek után kutatni, ami szintén legális, akkor a zeneletoltes.net a te oldalad. Az oldalon kétféle kategóriába soroltuk a zenéket, magyar és külföldi előadók. A számok nagy része pedig mp3 így a lejátszással se lesz gondod.

Weboldal URL: http://www.zeneletoltes.net/

MSN nevek

június 1, 2011
Kategóriák: Internet 

Msn letöltést szeretnél, de még mindig nincs honnan? Akkor csak nézd meg oldalunkat és máris ott lesz előtted a legújabb verzió, így bármikor chatelhetsz könnyedén. Viszont nem mered ezt megtenni, mert a neved már túlságosan régimódi? Akkor válassz egyet a legmenőbb msn nevek közül és máris te lehetsz az, akire mindenki kattintani fog msn bejelentkezéskor.

Weboldal URL: http://www.msnletoltesek.hu

Következő oldal »