Műanyag ablakok – SASSZ Kft.

március 23, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Műanyag ablakok forgalmazása és beépítése. A SASSZ Kft. kínálatában kiváló minőségű nyílászárók valamint segítőkész és tapasztalt szakemberek várják az érdeklődőket. Szaküzleteink Kelet-Magyarországon és Budapesten is megtalálhatóak. Rendelkezünk továbbá webáruházzal is, így vásárolhat tőlünk online is. Látogasson el honlapunkra, hogy többet megtudhasson rólunk!

Weboldal URL: http://sassz.hu/

Comfort Ablak nyílászáró szaküzlet

március 16, 2012
Kategóriák: Nyílászáró 

A Comfort Ablak Kft. 2004 óta van jelen a nyílászáró piacon és ez idő alatt több elégedett ügyfélnek bizonyítottuk magas szakmai felkészültségünket. Műanyag nyílászárók, erkélyajtók, ablakok, bejárati ajtók különböző kategóriában rendelhetők cégünktől. Teljes körű ablakos szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Szakembereink már a tervezéstől is segítenek az elképzelések megvalósításában. Minden ügyfelünknek az igénye alapján alakítjuk ki ajánlatunkat. A legyártott nyílászárókat kiszállítjuk, beépítjük és az esetleges szervizelésről is gondoskodunk.

Weboldal URL: http://www.comfortablak.hu

Hőszigetelt ajtó,ablak

március 11, 2012
Kategóriák: Nyílászáró 

Csökkentse gáz számláját!Fa és Műanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Alacsony árainkból most még 12%-ot engedünk!Információ:www.info-nyilaszaro.hu oldalon vagy tel.:Miklós Ferenc:0620-477-38-99 .Díjtalan árajánlatkérés:lala1130@freemail.hu e-mailünkre küldve!

Weboldal URL: http://ablak-ajto-budapest.hu/

Nyílászáró centrum – Áronház

november 29, 2005
Kategóriák: Nyílászáró 

Elkalauzoljuk most Önt a műanyag nyílászárók világába. Az áronház Kft. ezúton szeretné felhívni figyelmét az általuk forgalmazott műanyag és fa nyílászárókra. Tekintse meg kínálatunkat és jöjjön el budapesti bemutatóremünkbe. Áronház Kft az ablak specialista.

Weboldal URL::
http://www.nyilaszaro-centrum.net/

Alumínium nyílászárók – Átrium Batta Kft.

június 29, 2005
Kategóriák: Nyílászáró 

Alumínium nyílászárók forgalmazása Százhalombattán: Átrium-Batta Kft. Megújult weboldalunkat az www.aluminium-ajto-ablak.com címen érhetik el.

Weboldal URL::
http://www.atriumbatta.hu/

Következő oldal »