Redőny árak

március 22, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A Kondor Redőny egy 1896-óta üzemelő patinás cég Budapesten. Profilja redőnyök tervezése és kivitelezése minden igénynek megfelelően. A cég olyan igényeknek is megfelelő megoldást kínál, melyek más cégeknél nem elérhetőek. Ennek köszönheti, hogy vevői visszatérnek hozzá, és meg vannak elégedve szolgáltatásaival. Redőnyeit fémből, műanyagból, fából egyaránt megrendelhetik egyedi fejlesztésű Kondor redőnymotorokkal.

Weboldal URL: http://www.kondoroll.hu/

Hőszigetelt ajtó,ablak

március 11, 2012
Kategóriák: Nyílászáró 

Csökkentse gáz számláját!Fa és Műanyag nyílászárók gyártásával és forgalmazásával foglalkozunk. Alacsony árainkból most még 12%-ot engedünk!Információ:www.info-nyilaszaro.hu oldalon vagy tel.:Miklós Ferenc:0620-477-38-99 .Díjtalan árajánlatkérés:lala1130@freemail.hu e-mailünkre küldve!

Weboldal URL: http://ablak-ajto-budapest.hu/

Árnyékolni – ALUKON GmbH

január 12, 2012
Kategóriák: Építőipar 

Árnyékolni szeretne, mindezt úgy, hogy termékei ne adják fel egy év múlva a szolgálatot? Az ALUKON Rendszerek biztosítják Önnek a hosszú termék-élettartamot, a minőséget és megbízhatóságot. Ön szabályozhatja a fény beesési szögét és mennyiségét, biztonsági redőnyeinkkel védve van a betörőkkel szemben is. Garázskapuink kicsi helyigényének köszönhetően maximálisan kihasználhatja garázsa méretét. Zsaluziáink új külsővel ruházzák fel házát. Szúnyoghálóinkon keresztül nem jutnak be a rovarok otthonába, így válik élete zavartalanná.
Böngésszen weboldalunkon, ahol termékeinkről informálódhat. Kérje magyar területi képviselőnk segítségét, aki elirányítja Önt egy közeli viszonteladónkhoz.
„Az Ön kívánsága – a mi rendszerünk”

Weboldal URL: http://www.alukon.com/hu

Redőny gyártás Budapest

augusztus 3, 2011
Kategóriák: Szolgáltatás 

Árnyékolástechnikai cégünk 15 éve áll a lakosság szolgálatában. A termékeink a legmodernebb technikával készülnek, melyek között megtalálhatók:redőnyök, harmonikaajtók, napellenzők, szalagfüggönyök, reluxák, roletták és nem utolsó sorban szúnyoghálók. Cégünk fő profilja a hőszigetelt alumíniumból vagy műanyagból készült redőnyök, e mellett vállaljuk egyéb árnyékolástechnikai rendszerek kiépítését is. Az elvégzett munkáinkhoz 1 év teljes körű garanciát vállalunk.

Weboldal URL: http://www.redonyok.hu

Royal redőny – szalagfüggöny,redőny forgalmazás

augusztus 3, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Cégünk széles választékkal áll megrendelőink részére a hagyományos redőnyöktől egészen a távirányítós motoros garázskapuig. Készítünk reluxákat közel 50 féle színben, alumínium és műanyag redőnyt, szalagfüggönyt, vászonrolettát és harmonikaajtót. Redőnyeinket akár szúnyoghálóval kombinálva is megrendelheti. Megrendelőink szélesebb igényeire reagálva tevékenységeinket külső és belső nyílászárók beépítésével bővítettük ki. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére telefonon és személyesen egyaránt.

Weboldal URL: http://www.royalredony.hu

Következő oldal »