Versenyportál

április 21, 2012
Kategóriák: Internet 

Tölsd fel képedet és nyerj vele! Ha te gyűjtöd a legtöbb szavazatot értékes nyereményt kapsz! Egyszerű és gyors feltöltés, nagy nyeremény! Mutasd meg a világnak, hogy Te vagy a legjobb! Válassz a különböző kategóriák közül, szállj versenybe a nyereményekért, mutasd meg hogy képes vagy arra, hogy Te gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot! Szólj hozzá a kedvenc fotódhoz, videódhoz, szavazz arra akié a legjobb!

Weboldal URL: http://racingchannels.hu/

Sport webáruház az interneten

január 24, 2012
Kategóriák: Webshop 

Ha sporteszközt, sportfelszerelést szeretnél vásárolni, sport webáruházunkban megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Kedvező áron biztosítjuk neked a legjobb minőségű sporteszközöket: akár focilabdáról, bicikliről, biliárdasztalról vagy teniszütőről legyen szó. Egyes sportfelszerelésekre akár 10 év garanciát vállalunk. A sporteszközökről részletes termékleírást biztosítunk, és akár ingyenes házhoz szállítást vállalunk. Látogass el a www.tacticsport.hu weboldalra!

Weboldal URL: http://www.tacticsport.hu/

grandUP

október 24, 2011
Kategóriák: Egészség 

A grandUp egy hiteles, pörgős, motiváló új mozgásirányzat, amely minden testrészt megmozgat, és VÉGRE látszik az eredmény rövid idő alatt. A grandUP a 21. század popslágereivel, és széles körű világtáncaival tarkított dance & fitness program. A koreografált elemek mai értelemben vett használhatóságról és színes kulturális alapokról szólnak. Az irányzat az Egyesült Államokból származik, és jelenleg új keletű siker a fitneszben és a táncoktatásban is.

Weboldal URL: http://grandup.com/