XP ékszert a születésnapodra!

május 8, 2012
Kategóriák: Webshop 

Születés napod lesz? Isten éltessen! De engedd meg, hogy az XP ékszer webáruház éltesse inkább a mosolyodat a legszebb ékszereivel. Célozgass barátaidnak róla, hátha meglepnek ők is egy tetszetős darabbal. Egyikőtök sem fogja megbánni és elfelejteni születésnapodat. Ez csak rajtad fog múlni nem rajtunk.

Weboldal URL: http://www.xpekszer.hu

eHarex online aukció

május 7, 2012
Kategóriák: Webshop 

Az eHarex-nél olyan termékeket is megtalálhatsz, amelyek Magyarországon nem kaphatók. Nemzetközi oldal lévén, más országok termékei is megjelennek az aukciós portálon. Az eHarex eladói gyakran a bolti árnál olcsóbban árulják a termékeiket. Nézz szét virtuális plázánkban, rengeteg új és használt terméket találsz. Vásárolj vagy értékesíts te is. Ha szeretnéd termékeidet külföldön is értékesíteni, akkor most itt a lehetőség, hiszen az eHarex egy oldalra kívánja terelni minden ország aukciós forgalmát, ezáltal nem csak a hazai termékek vagy hazai vásárlók érhetők el.
Bővebb információkat a linkre kattintva találsz.

Weboldal URL: http://auction.eharex.com

Uniform Nova Kft munkaruházat gyártás, forgalmazás

május 4, 2012
Kategóriák: Webshop 

Az Uniform-Nova Kft. a legtöbb szakma öltözékéhez megfelelő partner. A fazonok kialakításánál legfőbb cél a funkció és a kényelmes viselet. Egyedi igényekre az alapanyagok kiválasztásával és a fazonok kialakításával valamint az emblémázás megtervezésével, kivitelezésével nyújtunk megoldást.
A speciális munkakörnyezetek ruházatai követelményeire is talál nálunk megfelelő öltözéket. Kínálatunkban a saválló, lángálló, antisztatikus ruházat, valamint az ezekhez szükséges teljes védőfelszerelések megtalálhatók. Dolgozói tetőtől – talpig biztonságban végezhetik munkájukat.
Uniform-Nova Kft. – A munkaruházat szakértője!

Weboldal URL: http://www.munkaruha-webaruhaz.hu

HunTel Mobiltelefon Webáruház

április 17, 2012
Kategóriák: Webshop 

Látogass el a HunTel Mobiltelefon Webáruházba, és válogass kedvedre a Nokia, Samsung, Sony, LG, HTC, Motorola, Blackberry, Apple, ZTE, Huawei mobiltelefonok közül. Minden új készülékünkre 2 év hivatalos hazai garanciát vállalunk! Házhoz szállítás az ország bármelyik pontjára és igény esetén külföldre is. A készülékeken kívül megtalálható webáruházunkban: mobiltelefon akkumulátor, headset, bluetooth headset, töltő, adatkábel, GPS navigációk és használt mobiltelefon készülékek. Ha feliratkozol hírlevelünkre, megtudhatod, hogy mi az a 7 dolog, amire feltétlenül figyelned kell mobiltelefon vásárlásakor. Házhoz szállítás az ország bármelyik pontjára és igény esetén külföldre is. Ingyenes házhozszállítás Pécs belterületén!

Weboldal URL: http://www.huntel.hu

Tiens egészségmegőrző termékek

március 17, 2012
Kategóriák: Egészség 

Válassza a Tiens termékeinket, melyek gyógyszerek és homeopátiás készítmények mellett is kockázat mentesen és mellékhatások nélkül alkalmazhatók. A patikai szerekhez képest hatóanyag tartalmuk többszöröse a gyógyszertárban forgalmazott készítményeknek. A Tiens termékek a tünetek kezelése helyett az okokat szüntetik meg.

Weboldal URL: http://www.tiensorigo.hu

Következő oldal »