Gyerekdalok és egyéb zenék

május 18, 2012
Kategóriák: Zene 

A gyerekdalok a legkisebbeket célozták meg, ahol az óvodában hallott dalokat hallgathatják és nézhetik meg a kicsik videók formájában. Ezeken felül találhatsz még közismert előadóktól gyerek versek megzenésített változatát. Így megtalálod Halász Juditot, a 100 Folk Celsius együttest és még sok más előadót. Közkedveltek a régi és újabb mesék zenéi is, mint ahogy ezt az oldal toplistán is láthatod. A youtube zenéket többféle módon is sorrendbe tudod állítani.

Weboldal URL: http://www.zenevideok.com/

Zeneletöltés

október 28, 2011
Kategóriák: Zene 

Zeneletöltés honlapunkon, ahova minden kedves zene rajongót szeretettel várunk! Oldalunkon bárki letöltheti teljesen legálisan kedvenc zeneszámát Mp3 formátumban. Gyere el most és indítsd el a letöltést, hogy holnap az utazás alatt már biztosan jobb kedved legyen. Zenészeknek remixversenyek, a rajongóknak chat szoba áll rendelkezésére. Várunk szeretettel mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra és vidámságra vágyik!

Weboldal URL: http://zeneletoltesingyen.hu/

Szalad a szekér Wolf Katival!

szeptember 27, 2011
Kategóriák: Zene 

Wolf Katival mondhatjuk, hogy szalad a szekér a sikerek útján. Egy évvel ezelőtt ő sem gondolta volna, hogy ekkora népszerűségnek fog örvendeni és, hogy külföldön is nem ritka, hogy az ő dalát dúdolják. Wolf Kati igazi színfolt az énekesek palettáján és ami a legfontosabb, hogy az igényességet, a minőséget képviseli. Még több Wolf Katira lenne szükségünk, hogy legyen kikre büszkék lennünk. Köszönjük, hogy felfedezték nekünk ezt a dívát, mert így sokkal gazdagabbnak érezhetjük magunkat.

Weboldal URL: http://xfactor-hu.info/x-faktor-cimkek/wolf-kati/

Zeneletöltés Ingyen

augusztus 19, 2011
Kategóriák: Zene 

Koránt sem olyan egyszerű a neten zenét letölteni, mint ahogy azt sokan gondolják. Ugyebár most itt van ez a Sparos promóció, aminél kis kártyákkal lehet magyar előadók számait letölteni, de ez a lehetőség nem tart sokáig. Ha mégis szeretnél ingyen zeneletöltési lehetőségek után kutatni, ami szintén legális, akkor a zeneletoltes.net a te oldalad. Az oldalon kétféle kategóriába soroltuk a zenéket, magyar és külföldi előadók. A számok nagy része pedig mp3 így a lejátszással se lesz gondod.

Weboldal URL: http://www.zeneletoltes.net/

X faktor

június 1, 2011
Kategóriák: Zene 

Az X faktor tv műsor igazi kikapcsolódást nyújt több millió tv nézőnek minden hétvégén. Ha nem szeretne elszakadni az X faktor világától, és tudni szeretné, hogy mi történik a versenyzőkkel és a mentorokkal két műsor között, akkor nézze meg oldalunkat gyakran, hisz naponta több új cikkel is várjuk, hogy Ön ne maradjon le semmiről ami az X faktorral kapcsolatos.

Weboldal URL: http://www.xfaktorfan.com

Következő oldal »