Gél lakk

május 23, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

Gél lakk és minden, ami műköröm zselé. Legyen szó az építő zselékről, vagy a díszítésért felelős színes változatokról, jó ha tudjuk mit mikor használunk és hogyan. Nem csak azoknak, akik a műkörmös szakma után érdeklődnek, hanem azoknak is, akik szeretnének bővebben tájékozódni a műköröm zselék világában. Nem csak divatos, de mindig megújul. Különleges alapanyag ez, amit a természetes körmök szépítőjének tartanak.

Weboldal URL: http://www.blogsziget.hu/blogs/mukorom-zselek/

Narancsbőr kezelése, narancsbőr ellen krém

május 21, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

A narancsbőr lassan népbetegségé növi ki magát, a nők több mint 90%-a küzd narancsbőrrel. A narancsbőr nem kis esztétikai probléma, ami sok nő életét keseríti meg, van akinél a különféle narancsbőr kezelések hatásosak, van akinél kevésbé működnek. Ezért is lényeges, hogy a narancsbőr kezelés az alapoktól induljon meg, ami azt jelenti, hogy első lépésben a narancsbőr kiváltó okát kell megszüntetni, ezt követően megkezdődhet a narancsbőr kezelése. Oldalunkon keresztül számtalan narancsbőr elleni hatékony tippel találkozhat az érdeklődő, olyan narancsbőr elleni módszerekkel, amik hatékonyan tüntetik el a narancsbőr okozta problémákat.

Weboldal URL: http://narancsbor.eu

mellplasztika plasztikai sebész

május 20, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

Nem elégedett magával? Szeretne megújulni?
Nálunk megteheti. Munkatársaink szakmájukban profi, gyakorlott, magasan képzett szakemberek. Nemzetközileg elfogadott műtéti technikákat , eszközöket használunk.
A plasztikai sebészet vezetője elsősorban, másodsorban és sokadszorra is orvosnak tartja magát és csak sokkal hátrébb a sorban egy vállalkozás vezetőjének.

Weboldal URL: http://www.newcontour.hu

Sunrider

május 15, 2012
Kategóriák: Egészség 

Ön tesz valamit egészségének megőrzéséért? Sokan erre az időhiány, a hozzá nem értés, egészségtelen ételek szeretete, és a munkahelyen kihagyhatatlan stress miatt nem tudnak mit válaszolni. Nekik javaslom a gyógynövények fogyasztását. Ne felejtsük el, hogy évezredeken át nem voltak gyógyszerek, a növények pedig mindig kéznél voltak. A Sunrider ezt az ősi kínai kipróbált módszert hozta el hozzánk modern, könnyen fogyasztható formában.

Weboldal URL: http://www.aprily.com/

Budapesti fogorvos

május 15, 2012
Kategóriák: Egészség 

Ne várja meg a fogfájást, rendszeresen jöjjön el rendelőnkbe, és segítünk megőrizni mosolyát. A fogak állapotának változása néha apróbb jelekből fedezhető fel, mely a szakértő szemnek sokat segít a probléma korai kezelésében. A megelőzés ráadásul nem csak könnyebb, de hosszabb távon a fogak jó állapotának megtartása közérzetünket is alapvetően befolyásolja. A közérzet pedig visszahat arra, hogy mosolygunk vagy sem, és így láthatóak-e egészséges fogaink. Dr. Nagy Pál János 35 éves fogorvosi tapasztalata és legfelső kategóriás alapanyagai ebben a folyamatban garantálják Önnek is a minőséget.

Weboldal URL: http://www.budapest-fogorvos.com/

Következő oldal »