Gél lakk

május 23, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

Gél lakk és minden, ami műköröm zselé. Legyen szó az építő zselékről, vagy a díszítésért felelős színes változatokról, jó ha tudjuk mit mikor használunk és hogyan. Nem csak azoknak, akik a műkörmös szakma után érdeklődnek, hanem azoknak is, akik szeretnének bővebben tájékozódni a műköröm zselék világában. Nem csak divatos, de mindig megújul. Különleges alapanyag ez, amit a természetes körmök szépítőjének tartanak.

Weboldal URL: http://www.blogsziget.hu/blogs/mukorom-zselek/

Narancsbőr kezelése, narancsbőr ellen krém

május 21, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

A narancsbőr lassan népbetegségé növi ki magát, a nők több mint 90%-a küzd narancsbőrrel. A narancsbőr nem kis esztétikai probléma, ami sok nő életét keseríti meg, van akinél a különféle narancsbőr kezelések hatásosak, van akinél kevésbé működnek. Ezért is lényeges, hogy a narancsbőr kezelés az alapoktól induljon meg, ami azt jelenti, hogy első lépésben a narancsbőr kiváltó okát kell megszüntetni, ezt követően megkezdődhet a narancsbőr kezelése. Oldalunkon keresztül számtalan narancsbőr elleni hatékony tippel találkozhat az érdeklődő, olyan narancsbőr elleni módszerekkel, amik hatékonyan tüntetik el a narancsbőr okozta problémákat.

Weboldal URL: http://narancsbor.eu

mellplasztika plasztikai sebész

május 20, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

Nem elégedett magával? Szeretne megújulni?
Nálunk megteheti. Munkatársaink szakmájukban profi, gyakorlott, magasan képzett szakemberek. Nemzetközileg elfogadott műtéti technikákat , eszközöket használunk.
A plasztikai sebészet vezetője elsősorban, másodsorban és sokadszorra is orvosnak tartja magát és csak sokkal hátrébb a sorban egy vállalkozás vezetőjének.

Weboldal URL: http://www.newcontour.hu

Zselés műköröm

május 15, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

Műköröm készítés az oktatástól egészen az otthoni gyakorlásig, mely mind felöleli azokat az eszközöket, berendezéseket, amelyekre szükségünk van ebben a szakmában. A műköröm összefogó áttekintője, mely minden részletre kiterjed, valamint megosztja azokat az érdekességeket, amelyek a műköröm alapanyagok felhasználásához nyújtanak segítséget. Érdekességek és tanulságok, hogy te is közelebb kerülhess ehhez a szakmához. Kezd a legelején és tudj meg minél többet. Ha neked is fontos a minőség az ismeretek szerzésében.

Weboldal URL: http://mukoromkeszites.blog.hu/

Műköröm készítés

május 8, 2012
Kategóriák: Szépségápolás 

A műköröm viselése ma már egyáltalán nem jelenti azt, hogy akár milyen eseményre, vagy a hétköznapokban is megtaláljuk azt a körömdíszítést és körömformát, amelyben jól érezhetjük magunkat. Rengetegféle díszítő és alapanyag áll a rendelkezésünkre, hogy kedvünkre, akár a legújabb divat szerint öltöztessük körmeinket. A műköröm minden nő kedvenc témája. Rengeteg lehetőség rejlik benne, így a műkörmösök is mindig naprakészen informálódnak a legújabb divat felől. A műköröm készítésnek és díszítésnek semmi sem szabhat határt.

Weboldal URL: http://www.felsofokon.hu/blog/noi-mukorom

Következő oldal »