Kineziológia története

május 4, 2012
Kategóriák: Természetgyógyászat 

Érdekli Önt a kineziológia története? Honlapomra látogatva többek között erről is részletes információkat talál majd. Az izomtesztelés és az izmok működése valamint az agy közötti kapcsolat felfedezése George Goodheart nevéhez fűződik. Ha szívesen megtudna többet arról, milyen alapokon nyugszik a mára igen elterjedt, és már sokaknak segítséget nyújtott tudományág, látogasson el weboldalamra, és olvasson részletesen a témáról! Az alkalmazott módszerekről is hasznos leírásokat talál majd.

Weboldal URL: http://kineziologia-kineziologus.com/index.php/tortenete-kialakulasa/

Thai masszázs, lelki egyensúly

december 13, 2011
Kategóriák: Természetgyógyászat 

Kaposváron várom vendégeimet, akik thai masszázs segítségével szeretnék egyensúlyba hozni a testük energiahálózatát. A thai masszázs beindítja a test öngyógyító folyamatait. A thai masszázs nyomja és húzza az izmokat, ami elősegíti a szabad energiaáramlást a testben. Az különbözteti meg más masszázs formáktól, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül, könyöküket, térdüket, kézfejüket és lábukat is használják masszázs során, hogy a legmegfelelőbben elérjék a fontos élettani pontokat.

Weboldal URL: http://www.lelkiegyensuly.eu

AlgaPiac.hu

november 25, 2011
Kategóriák: Természetgyógyászat 

Algák, alga termékek, kiváló minőségű Svéd készítmények! Izlandi algák, Alg-Börje termékcsalád, közvetlen, kizárólagos hazai forgalmazása! A pajzsmirigy megfelelő műfödéséhez jódra van szükség. A jód hiánya súlyos testi, lelki és mentális zavarokat eredményez. A pajzsmirigy alul működése, túlműködése, a pajzsmirigy betegségei esetén nagyon fontos a megfelelő minőségű jód bevitel. A jódnak a legtermészetesebb állapota a tengeri algák egyes fajtáiban található. Az Alg-Börje algái tartalmazzák a magas minőségű szerves jódot tartalmazó algákat.

Weboldal URL: http://www.algapiac.hu/

Kineziológia

október 21, 2011
Kategóriák: Természetgyógyászat 

Érdekli Önt az alternatív gyógyítás vagy a biokozmetika? Szeretne egy olyan helyen szépülni és gyógyulni ahol nem csak a felszínt veszik figyelembe, hanem mélyebben az Ön lelkével is foglalkoznak? Stresszes, rohanó életet él, amiben nincs elég ideje figyelni magára, ezért helytelenül táplálkozik? Ezekre és még egyéb hasonló problémákra talál megoldást és választ lélekgyógyír stúdiómban. A kineziológiától kezdve a biokozmetikán át egészen az arcdiagnosztikáig vagy hajgyógyászatig nálam mindent megtalál. Szalonomban van lehetőség egyéni, iskolára való felkészítésre is nagycsoportos óvodások számára, ami például a tanulási nehézségek megelőzésében is segíthet. Keressen meg bizalommal és együtt, közös erővel biztosan megtaláljuk a megoldást egyéni problémájára.

Weboldal URL: http://www.biokozmetika.hu/index.php?content=kineziologia

Stressz

augusztus 23, 2011
Kategóriák: Természetgyógyászat 

Ha nehéz napjai után szeretne lazítani, akkor érdemes belevetnie magát a természetgyógyászat eljárásaiba. Módszereink hatásosak és nem igényelnek gyógyszeres kezelést. A stressz ellen talp és hátmasszázst is bevetünk. Ezen felül természetesen van csontkovácsolás és akupunktúra is. Első kezelésünk garanciális és rendelési időnk megtalálható a honlapunkon.

Weboldal URL: http://termeszetgyogyasz.tv/

Következő oldal »