Energetikai tanúsítvány

április 6, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

2012. január 1-jétől amennyiben lakáseladás, illetve lakás vásárlása előtt áll, érdemes tájékozódni a részletekről. Év elejétől ugyanis amennyiben ingatlanunkat értékesíteni szeretnénk, energetikai tanúsítvány vagy ismertebb nevén lakászöldkártya beszerzése szükséges. Nem elég tehát, ha megtaláljuk a jó vevőt eladni kívánt lakásunkhoz, házunkhoz, energetikai felmérés, majd az erről kiállított bizonyítvány szükséges az üzlet megkötéséhez. Tájékozódjon tehát!

Weboldal URL: http://bistudio.hu

Lakásbiztosítás kalkuláció

március 28, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Nélkülözhetetlen garancia lesz Önnek, ha lesz egy tuti lakásbiztosítás idén is, mivel előfordulhat, hogy egy szempillantás alatt bekövetkezik a baj és kár éri az otthonát. A lakásbiztosítás kalkulátor használatakor megtalálható a legmegfelelőbb konstrukció, mely biztonságos. Egy tuti lakásbiztosítás megkötésével anyagi kár is mérsékelhető. Egy jól összeállított tuti lakásbiztosítás után mindenki megnyugodhat, mert szerződését online kedvezmények kihasználásával, ráadásul árgarancia vállalása mellett véglegesítheti. Esetleges kárrendezés alkalmával pedig biztosan nem marad egyedül, mert számíthat a segítségünkre!

Weboldal URL: http://lakasbiztositas.tutibiztositasok.hu

Eladó ingatlanok Budapesten

március 14, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Eladó lakások Budapesten: a Region Ingatlanközvetítő több, mint 10 éves tapasztalattal büszkélkedő munkatársai szívesen segítenek az érdeklődőknek. A cég ingyenes, teljes körű hiteltanácsadást és ügyintézést is kínál az ügyfeleinek, nem csak természetes személyeknek, hanem vállalkozásoknak is. Elhivatottságukat számtalan lezárt adásvétel és elégedett vásárló bizonyítja. a régi és új építésű ingatlanokon túlmenően a cég honlapján befektetésre alkalmas ingatlanok (üzlethelyiség, ipari park, stb.) is kereshetőek. A böngészést többféle szűrési opció segíti, például elhelyezkedés (kerület), méret, helyiségek száma vagy ár szerint lehet listázni a kínálatot, és magától értetődően használhatjuk a „hagyományos” keresőt is. A honlapon ezeken túlmenően több, ingatlanvétellel kapcsolatos tudnivalót is olvashatunk, mint például az adózási szabályok, vásárlásnál mire ügyeljünk, stb. A hírlevélre feliratkozva pedig az ügyfél folyamatos tájékoztatást kap a friss hirdetésekről, árváltozásokról.

Weboldal URL: http://www.region.hu

Kiadó iroda kereső szolgáltatás

február 16, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Új iroda keresésre adta a fejét, mert túl kicsi a régi, vagy túl sokat kell fizetni a havi díjakért?

Nem kell, hogy órákat töltsön a számítógép előtt haszontalanul! Hiszen az irodaház-kereső szolgáltatásunkkal az összes kiadó iroda kínálattal pillanatok alatt tisztában lehet.

Megadunk minden fontos információt ahhoz, hogy megalapozott döntést hozhasson. A leendő iroda, vagy irodaház pontos költségeit: a bérleti díjat és a fenntartási költségeket. Valamint térképes keresőmotor használatával könnyebben eligazodhat az adott területen lévő kiadó iroda típusokról.

Keressen nálunk!

Weboldal URL: http://irodahaz-kereso.hu/

Duna house

január 28, 2012
Kategóriák: Ingatlan 

Jelenleg 112 Duna House ingatlaniroda működik országszerte. Közel 1100 kollégánkkal büszkén hangoztatjuk; a válság évei alatt, egy erősen csökkenő piacon nekünk, a Duna House hálózatnak sikerült egyedüliként folyamatos növekedést felmutatni! Ez időszak alatt ingatlan eladásban több mint 100 %-os, lakás célú hiteleknél pedig 250 % feletti piaci részesedés növekedést értünk el.
Hisszük, mindezt azon törekvésünknek köszönhetjük, hogy igyekszünk szolgáltatásainkhoz – legyen vásárlás, eladás, vagy hitelfelvétel – olyan értékeket hozzáadni, amely hatékonyabbá teszi ügyfeleink részére nyújtott segítségünket céljaik elérésében, így a nehéz válságos idők során, idok során, amikor ügyfeleink még jobban igényelték szolgáltatásainkat, képesek voltunk teljesíteni feladatunkat.

Weboldal URL: http://dh.hu

Következő oldal »