Harkányi Rózsa Apartman

április 2, 2011
Kategóriák: Apartman 

Szülők,nagyszülők,gyerekek,unokák! Szeretnének együtt mégis külön tölteni néhány napot,úgy hogy együtt legyen a család,de mindenki találhat a saját elképzelésének megfelel programot? Akkor Önöknek ajánljuk a harkányi RÓZSA APARTMANt!

Weboldal URL: http://www.harkanyi-szallas.hu

Apartman Budapesten

január 3, 2011
Kategóriák: Apartman 

Minden igényt kielégítő kiadó apartmanok Budapest belvárosi részein. Minden apartman bútorozott, teljesen felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik, az ágyneműket és a törölközőket is mi adjuk. Az apartmanok korlátlan internet használattal már 9500 Forint/éj ártól foglalhatók online. A budapesti szállások foglaltságáról, állandó akcióinkról és kedvezményekről azonnal tájékozódni tud honlapunkon, valamint mindig talál last minute apartman ajánlatokat is. A minimális szállás foglalás két ill. három éjszaka, ezzel szeretnénk kiszűrni a nem turisztikai célú foglalásokat.

Weboldal URL: http://www.cabudapest.hu

Bababarát apartman

április 29, 2008
Kategóriák: Apartman, Ingatlan 

Budapestre szeretnél jönni egy kis időre kisbabával? Akkor ez egy nagyszerű választás most neked, hiszen kiadó lakásunkat tökéletesen felszereltük mindenféle földi jóval, amire egy kisbabának szüksége lehet. Várunk bababarát apartmanunkba Budapesten.

Weboldal URL::
http://www.babyfriendlyapartmentbudapest.com/