Szerver bérlés garanciával

május 23, 2012
Kategóriák: Internet 

Helyezze el szerverét modern adatközpontban. 0-24 ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
Takarítson meg az IT beruházásain és béreljen tőlünk szervert!
Szolgáltatásunk lehetőséget biztosít szerverek bérlésére, amennyiben Ön nem kíván saját szerverre beruházni. Így Ön nagy összegű beruházás helyett havi bérleti díjért juthat professzionális szerverhez.

Weboldal URL: http://www.bix2.hu

Global Directions 2012 – Las Vegas

május 22, 2012
Kategóriák: Informatika, Internet 

Első konferenciáját szervezi Las Vegasban a Global Directions 2012: www.sharepointscanner.com/2012/05/kodak-global-directions-2012-las-vegas/

A Global Directions 2012 konferencián a Kodak támogatóként és megoldás szállítóként is jelen lesz, olyan cégek mellett minta a Microsoft, a Cisco.  Elsősorban a Globális Dokumentum megosztás, ezen belül a Sharepoint megoldások lesznek előtérben.

Mindez Las Vegas-ban! Természetesen a konferencia nem ingyenes de az első 200 jelentkező féláron juthat hozzá a jegyekhez (ehhez 2 főnek kell mennie egy áráért), igy 850 USD/fő a 3 napos konferencia ára TELJES ellátással. Már csak a repülőjegyről kell gondoskodnia annak aki részt kíván venni.

internet Acetelecom

május 2, 2012
Kategóriák: Internet 

Internet igényeseknek!
Internet szolgáltatások kis- közép- és nagyvállalatoknak valamint a lakosság számára.
Ha minőségi, magas színvonalú kiszolgálásra vágyik, válasszon minket!
Cégünk célja, hogy a piaci igényeknek megfelelő, egyedülálló, professzionális minőségű internet szolgáltatást kínáljon. Ügyfélszolgálatunk és operátoraink gyors, szakértő segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.

Weboldal URL: http://www.acetelecom.hu

Hírlevél árak

április 22, 2012
Kategóriák: Internet 

Egy profi hírlevél elkészítése lehet nagyon drága is: megfelelő szövegírókkal szakszerű salesszöveget kell készíteni, ha pedig igényesek vagyunk a munkára, egy nyelvi lektorral is át kell nézetni a szöveget. Egy online marketinges segít a hírlevél kiküldési idejét, ideális tárgysorát és a megfelelő címzetteket kiválasztani. Egy grafikus, dizájner elkészíti az e-mail megjelenését, majd egy webprogramozó elkészíti a sablont. Ezután talán még a címekért vagy a kiküldésért is fizet.

Megéri mindez? Mi lenne, ha a levél szövegét és a sablont is a megfelelő tanácsadással és kitűnő nyelvhelyességben megkapná 9870 forintért? A Kreatív Hírlevélírás ezt kínálja.

Weboldal URL: http://hirlevel.kreativkontroll.hu

Versenyportál

április 21, 2012
Kategóriák: Internet 

Tölsd fel képedet és nyerj vele! Ha te gyűjtöd a legtöbb szavazatot értékes nyereményt kapsz! Egyszerű és gyors feltöltés, nagy nyeremény! Mutasd meg a világnak, hogy Te vagy a legjobb! Válassz a különböző kategóriák közül, szállj versenybe a nyereményekért, mutasd meg hogy képes vagy arra, hogy Te gyűjtsd össze a legtöbb szavazatot! Szólj hozzá a kedvenc fotódhoz, videódhoz, szavazz arra akié a legjobb!

Weboldal URL: http://racingchannels.hu/

Következő oldal »