Lakásszövetkezeti és társasházi jog

január 28, 2012
Kategóriák: Ügyvéd 

Dr Dékány Csaba, a LÉTÉSZ elnökségi tagja vagyok. Több éve foglalkozom társasház, illetve lakásszövetkezet alapításával, megszüntetésével, illetve az ilyen közösségek életében felmerülő jogi kérdések rendezésével. Több éves jogi gyakorlattal jelentkezem a jog egyéb területein is. Pályafutásom során több multival, kormányzatokkal is dolgoztam. Amennyiben hasonló problémájuk van, kérem keressenek bizalommal!

Weboldal URL: http://dekanycsaba.com/tarsashaz-lakasszovetkezet-jogszabaly.html

Közjegyző Budapest

április 19, 2011
Kategóriák: Ügyvéd 

A Közjegyző.net sok szeretettel várja a kedves érdeklődőket akik jogi és egyéb szakmai segítségre szorulnak. Ügyfeleinket a Budapest III. 4.sz. közjegyzői irodában várjuk előzetes megbeszélés alapján. Közjegyző.net: Budapest III. ker. 4.sz. közjegyzői irodája. Gyors, pontos, rugalmas ügyintézés. Bejelentkezés: 06 1 368 8305. Közjegyzői irodánk eljárása során tárgyilagosan, függetlenül, pártatlanul és a legteljesebb titoktartás mellett, szakszerűen látja el a hatáskörébe utalt ügyeket. Az iroda munkatársai a közjegyzői feladatok ellátásához szükséges hozzáértés, gyakorlatiasság és pontosság alapján ügyfeleink elvárásaihoz igazodva járnak el.

Weboldal URL: http://www.kozjegyzo.net

Dr. Bátki Pál ügyvéd, a büntetőjog szakértője

március 9, 2011
Kategóriák: Ügyvéd 

A Budapesten található Bátki Ügyvédi Iroda egy klasszikus praxist folytató ügyvédi iroda, aminek a kompetenciái közé tartozik a polgári peres ügyek mellett a határon túli büntető és polgári jogi ügyek intézése is. Dr. Bátki Pál nemzetközi jogban is tájékozott, hozzáértő büntetőjogász, aki a családi hagyományt viszi tovább. Büntetőjogi feladatain túl főiskolai szeminárium tartásával is foglalkozik. A weblapján számtalan informatív írás lelhető fel a böntetőjogi témákon túl egyéb jogi témakörökről is, mint az ingatlan- vagy polgári jog. Az iroda az ügyvédi tevékenységen kívül szakmai érdekvédelmi szövetségek jogpolitikai tevékenységében is közreműködik.

Weboldal URL: http://www.batki.info

Munkaügyi szakértők – Bodnár Ügyvédi Iroda

december 26, 2010
Kategóriák: Ügyvéd 

Dr. Bodnár Lilla ügyvéd és mediátor a Munkajog címen megjelenő kiadvány szakértője. Budapesten található irodája teljes körű jogi szolgáltatással áll rendelkezésre a közművelődés és közoktatás, az egészségügy és szociális szféra jogi kérdéseinek rendezésére. Az ügyvédi iroda munkajogi szolgáltatásai a következőek: átvilágítások készítése, szerződések elkészítése, jogi képviselet és jogi tanácsadás mind munkáltatók, mind munkavállalók és szakszervezetek részére. Az ügyvédi iroda ügyvédei a munkajogi kérdéseken túlmenően átfogó jogi szolgáltatásokat nyújtanak az alábbi kompetenciaterületekkel kapcsolatosan: gazdasági jog (cégalapítástól kezdve felszámolásig stb), polgárjog (személyhez fűződő jogok, birtokjog, kártérítési ügyek stb), ingatlanjog (ajándékozás, adásvétel stb), házassági és családi jog, szerzői és védjegyjog és büntetőjog.

Weboldal URL: http://www.bodnarugyvediiroda.hu/