Silvanus – energiafűz, biomassza

május 23, 2012
Kategóriák: Háztartás 

Fűz, akác energiaültetvény az alternatív energiáért! A Silvanus Csoport szakemberei elkötelezettek a gyorsannövő fafajták biomasszaként való energetikai hasznosításában is, pl. aprítékként és szaporítóanyaguk termelésében, pl. fűz dugvány, és azok kereskedelmében. Európai ismertségüket saját nevelésű új fűz és akác fajták bevezetésében elért eredményeiknek is köszönhetik. A jövő találmánya az energiafűz, energiaakác és a biomassza energetikai hasznosítása ezen gyorsannövő fafajok nemesítése segítségével.

Weboldal URL: http://www.energiafuz-biomassza.hu

Ipari tisztítószerek és takarítószerek

május 12, 2012
Kategóriák: Háztartás 

Az Albanoll Kft. célkitűzése, hogy mindig korszerű tisztítási megoldásokat kínáljon, és ezzel együtt gyors, hatékony, gazdaságos és kényelmes szolgáltatást is nyújtson. Munkánk során törekszünk arra, hogy minden érdeklődő, megrendelő igényeit a legmesszemenően figyelembevéve a legigényesebb tisztítási technológiát és terméket ajánlhassuk. Ennek érdekében több külföldi tisztítószer gyártó céggel is kapcsolatban állunk, melyek segítségével nem csak a szakmai hátteret biztosítjuk az Önök számára, hanem teljes körű termékválasztékot is garantálhatunk.

Weboldal URL: http://www.jotisztitoszerek.hu/

Műanyag termékek webáruháza

február 21, 2012
Kategóriák: Háztartás 

Nézzen be hozzánk, hiszen itt mindent megtalálhat, amire kertjében, háza körül szüksége lehet, hogy növényeinek megfelelő helyet találjon. Webáruházunk a háztartáshoz szükséges műanyag termékek széles választékával rendelkezik. Kiemelt termékeink a műanyag balkonládák, virágcserepek, virágkelyhek, de ezek mellett a háztartáshoz szükséges műanyag termékek széles választékát (például vödör, szemetes, ruháskosár, konyhai keverő tálak) is megtalálja áruházunkban. Állandó akcióink mellett a termékek körének folyamatosan bővítését is biztosítjuk látogatóink számára.

Weboldal URL: http://www.bandyplastics.hu

Központi porszívók

december 9, 2011
Kategóriák: Háztartás 

Amennyiben éppen most építkezik, ismerkedjen meg a központi porszívórendszer pozitívumaival! A beépített porszívó segítségével hatékonyan küzdhet az asztma, és az atkák ellen, mert a központi porszívó a beszívott port nem ereszti vissza a lakás légterébe, nem kell egy súlyos berendezést átvonszolnia a szobákon, nem igényel annyi karbantartást, mint a normál porszívó készülékek, valamint a zajszintje is alacsonyabb. Bővebb információért ugorjon a központi porszívógyártás és fejlesztés piacvezető európai vállalata, a Sistem Air weblapjára, ahol a rendkívüli választéknak köszönhetően megtalálhatja az elképzeléseinek legtökéletesebben megfelelő rendszert, és ahol figyelnek arra, hogy a kivitelezőkig is eljusson az a magas műszaki színvonal, amit a Sistem Air nyújt.

Weboldal URL: http://kozpontiporszivorendszer.hu/

Szivacs matrac forgalmazás

november 23, 2011
Kategóriák: Háztartás 

Ha átmeneti időszakra, akár egy nyaralóba keres matracot, a szivacs matrac remek megoldás. Amennyiben minden reggel jókedvűen ébredne legszívesebben, abban az esetben egy magas minőségű matracon érdemes aludnia. A matracokat ismertető webboltban rengeteg matrac rendelhető néhány kattintással, emellett minden egyes rendelhető termékről lényeges ismertetőt olvashatunk. Amennyiben új matracokat szeretne, ismerje meg a tájékoztató webshopot és válassza ki a kedvenc matracát!

Weboldal URL: http://www.matracos.hu/matracok/szivacs

Következő oldal »