Global Directions 2012 – Las Vegas

május 22, 2012
Kategóriák: Informatika, Internet 

Első konferenciáját szervezi Las Vegasban a Global Directions 2012: www.sharepointscanner.com/2012/05/kodak-global-directions-2012-las-vegas/

A Global Directions 2012 konferencián a Kodak támogatóként és megoldás szállítóként is jelen lesz, olyan cégek mellett minta a Microsoft, a Cisco.  Elsősorban a Globális Dokumentum megosztás, ezen belül a Sharepoint megoldások lesznek előtérben.

Mindez Las Vegas-ban! Természetesen a konferencia nem ingyenes de az első 200 jelentkező féláron juthat hozzá a jegyekhez (ehhez 2 főnek kell mennie egy áráért), igy 850 USD/fő a 3 napos konferencia ára TELJES ellátással. Már csak a repülőjegyről kell gondoskodnia annak aki részt kíván venni.

Babilon informatika rendszerház

május 10, 2012
Kategóriák: Informatika 

Teljes körû rendszergazda szolgáltatás! Hatékony informatikai megoldások, ingyenes rendszer felméréssel.
A profi rendszergazda szolgáltatónak rálátása van a vállalati rendszerekre; és a rá bízott informatikai rendszer
teljes körű, zökkenőmentes működése mellett, a szélsőséges, és gyors cselekvést kívánó feladatokat is
orvosolni tudja sokoldalú szakmai rálátása és megfelelő technikai háttere segítségével.

Weboldal URL: http://babilon-informatika.hu

Virtuális szerver (vps)

augusztus 17, 2011
Kategóriák: Informatika 

Virtuális szervert szeretne használni és mindezt költséghatékonyan? Szeretne több százezreket megtakarítani a felesleges szervervásárlással? Unja már az állandó szerver leállásokat? Ha ezekre a problémákra keres megoldást, akkor jó helyen jár, mert nálunk megtalálja! Látogasson el honlapunkra és válassza ki magának a legmegfelelőbb vps szolgáltatást! Vps mini, pro és maxi csomagjaink elérhető áron előfizethetők, akár már 3900 Ft-tól. Bizonytalan a szolgáltatás működésében? Próbálja ki csomagjainkat most három napig teljesen ingyen! Kihagyhatatlan ajánlat, látogasson el weboldalunkra MOST!

Weboldal URL: http://ahosting.hu/vps

Digitalizáló honlap – digitalizálás otthon

augusztus 5, 2011
Kategóriák: Informatika 

Tisztelt Leendő Ügyfeleink!
Szeretnénk mindenkivel megismertetni a honlapunkon az EasyCAP VHS-USB digitalizáló készüléket és bemutatni a helyes használatát, működési elvét. Digitalizálja régi VHS videóját és őrizze meg a felvételt változatlan minőségben utódainak és az utókornak.
A digitalizáló honlapon különböző tesztek, használati tanácsok, tippek, trükkök, valamint teljes magyar leírás található a készülékkel kapcsolatosan XP, Win7, Vista operációs rendszerek alá. Várjuk honlapunkon!

Weboldal URL: http://digitalizalo.net/

Hírlevél Szoftver

március 21, 2011
Kategóriák: Informatika, Szoftver 

Próbálja ki ingyen az egyik leghatékonyabb hirdetési eszközt. A Webgalamb hírlevél szoftver 30 napig korlátozás nélkül kipróbálható, nincsenek tiltott funkciók.

Ha nem szeretne hirdetéseiért folyamatosan fizetni. Ha szeretne egy olyan rendszert amit egyszer beállít és onnantól automatikusan reklámoz önnek, akkora mindenképp érdemes kipróbálnia a Webgalamb email marketing és hírlevél szoftvert!

A konkurenciái már biztosan használják, nem hagyja ön se ki ezt a lehetőséget!

Weboldal URL: http://www.webgalamb.hu

Következő oldal »