Ingyen szerződés minta

március 9, 2012
Kategóriák: Ingyen van 

A Szerződés Minta Portál általános szerződés mintákat tesz elérhetővé mindenkinek ingyenesen letölthető formában. A szerződés minta portálon Ön kedvére válogathat a szerződés minták, nyomtatványok, meghatalmazások, adatlap minták között. Amennyiben adatbázisunkban nem talál az Önnek, cégének megfelelő szerződést, abban az esetben van lehetőség egyedi csak Önnek elérhető szerződések elkészítésre.Legalább 5 kerek mondatot írj!

Weboldal URL: http://www.szerzodes-minta.com/

AfterSchoolCard

január 25, 2012
Kategóriák: Ingyen van 

Kis kártya, NAGY hatás! Ilyen még nem volt! Egyedi kártya, egyedi megjelenés! Az AfterSchool kártya Országosan több tízezer diák számára biztosít kedvezményt. Kiknek ajánljuk a programban való részvételt? Azoknak a cégeknek, akik bővíteni kívánják vásárlói körüket és garantálni tudják a minőségi kiszolgálást a kártyát használó diákok és tanárok számára. Ezek lehetnek kis és nagyvállalkozások, helyi és országos hálózattal rendelkező cégek. Vegyen részt Ön is a diákok életében! Használd és csatlakozz kártyaelfogadó helyként!

Weboldal URL: http://afterschoolcard.eu/

Sms ingyen

január 13, 2012
Kategóriák: Ingyen van 

Valószínűleg te is kerestél már ingyen SMS küldő weblapokra. Most már nem kell tovább kutatnod: összegyűjtöttük neked a neten fellelhető rövid szöveges üzenet küldő portálok legjobbjait. Ha nem kívánsz drága pénzeket kiadni egy-egy röpke üzenetért, akkor látogass el hozzánk bátran! Honi és külföldi oldalakat egyaránt fellelhetsz nálunk. Folyamatosan frissülünk, és teszteljük az egyes szolgáltatókat. Minden honlaphoz külön ismertető tartozik, így egyszerűen átlátható a felépítésük. Ha egy stabilan működő free (azaz ingyenes) (SMS) küldő gyűjteményre vágysz, ne késlekedj, látogass el hozzánk!

Weboldal URL: http://smsingyen.net

Ingyen hirdetésfeladás

szeptember 6, 2011
Kategóriák: Ingyen van 

Ingyen hirdetésfeladás és böngészés az itthirdetek.hu oldalon. Nézzen be hozzánk és adja fel hirdetését és profitáljon annak eladásából. Magánszemélyek és cégek is egyaránt használhatják honlapunkat. Vesztenivalód nincs vele, ingyen van, te csak nyerhetsz vele. Sikeres eladást kívánunk.

Weboldal URL: https://www.webhirek.info/

ingyenaproonline

augusztus 5, 2011
Kategóriák: Ingyen van 

Ingyenes apróhirdetések feladása, kiemelése, lista elejére helyezése szinte minden témát érintő hirdetési kategóriában. Adjon fel Ön is ingyen apróhirdetést online honlapunk egyszerű és hatékony felületén és adja el lakását, házát, kutyáját-macskáját vagy keressen kedvére a meghirdetett ajánlatok között!

Weboldal URL: https://pixelmarket.hu/

Következő oldal »