Információs rendszerek

május 21, 2012
Kategóriák: Szoftver 

Költséghatékony vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára. Az ERP rendszer segítségével jóval gyorsabban és eredményesebben feldolgozható a vállalatnál keletkező összes üzleti tranzakció, az összes vállalati adat egy helyen tárolható, bárhol és bármikor elérhető. Integrált vállalatirányítás, gyorsabb munkafolyamatok, hatékony kapcsolattarás, növekvő bevételek.

Weboldal URL: http://erp-rendszer.hu/

Document Viewer

március 19, 2012
Kategóriák: Internet, Szoftver 

Tekintse meg a Kodak legújabb szoftver fejlesztését. A Document Viewer szoftver segítségével megtekintheti a SharePoint tárhelyre feltöltött dokumentumait. A Kodak szoftvere számtalan kép és dokumentum formátumot képes kezelni. További előny, a dokumentumok azonnal desktopra töltése, amellyel a nagyméretű fájlok is hamarabb érkeznek meg a számítógépére, így csökkentve a letöltéshez szükséges időt és takarékoskodik a sávszélességgel is.

A Kodak Document Viewer egy tökéletes kiegészítő alkalmazás a SharePoint tárhely mindennapi használatához. Kodak Document Viewer Software segítségével megjelenítheti dokumentumait közvetlenül az Interneten keresztül, ezzel sok időt és pénzt takaríthat meg. A Kodak és Microsoft közösen dolgozik az egyre tökéletesebb SharePoint tárhely támogató szoftver megoldásokon.

Költségcsökkentés NMS CRM Rendszerrel

március 9, 2012
Kategóriák: Szoftver 

Az NMS CRM Rendszer hatékonyabbá teszi az ügyfélszerzést és a meglévő ügyfelekkel való kapcsolattartást. Jelentősen megkönnyíti az értékesítést akár új ügyfélről van szó, akár a meglévőknek szeretne újra-, vagy keresztértékesíteni. Pontosan nyomon követhetők az esetleges reklamációk és megoldásuk folyamata, illetve felelőse is! Többé nem veszhetnek el fontos információk, hiszen papír cetlik helyett egy megbízható, könnyen áttekinthető rendszer tárolja Önnek! Néhány kattintással megtekinthető, hol tartanak az egyes ügyletek, és bepillanthat az ügyletekhez kapcsolódó dokumentumokba (árajánlatok, szerződések, levelezések) is. Továbbá hogy soha semmit se felejtsen el, hogy ne maradjon el megbeszélés vagy teendő, hogy könnyen megszervezhesse saját vagy kollégái napirendjét, előre beállított emlékeztetők (hívás, megbeszélésés egyéb események figyelmeztetői) állnak rendelkezésére.

Weboldal URL: http://www.crm-rendszer.hu/crm-rendszer/koltsegcsokkentes-crm-rendszerrel.php

Skype Letöltés

január 24, 2012
Kategóriák: Szoftver 

Régen ugyebár futár vitte a híreket, ami lassú volt. Majd lehetett táviratot küldeni már sok helyre, de az se volt az igazi. Ahogy teltek az évek megjelent az első telefon, ami egy idő után már szinte bárki számlára elérhető volt. Azonban sok sok évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a kommunikáció az internet segítségével a világ más részén lévő emberekkel, akár írott, akár hallott formában a mindennap része lehessen szinte ingyen. Ezt a lehetőséget használhatod ki te is, ha letöltöd a skypet, ami egy nagyon jó csevegő program.

Weboldal URL: http://www.skypeletoltes.com/

ARCHLine.XP építészeti és belsőépítészeti tervezőprogram

november 7, 2011
Kategóriák: Szoftver 

Az ARCHLine.XP egy professzionális cad szoftver építészek és lakberendezők számára, elérhető áron.
A programmal tejes épületeket, helyiségeket tervezhet, melyekből utána nyomtatható tervrajzokat és teljes dokumentációt készíthet. Támogatja a költségbecslést, 3D modelleket, dwg import és exportot, az elkészült terven animációk készítését. A program renderelőjével fotorealisztikus képeket készíthet építészeti és lakberendezési terveiről, melyet a program különböző fényforrások, átlátszó, tükröződő és árnyékoló technikák segítségével valósít meg.
A program photo edition változatával pedig már meglévő belső vagy külső tér berendezését, burkolását, bővítését tervezheti meg.

Weboldal URL: http://www.cadline.hu

Következő oldal »