Az első magyar Rockfalu Horánykereszt…

március 4, 2017
Kategóriák: Kultúra 

Az első magyar rockfalu neve nem más mint Horánykereszt! Na a térképen ne is keresd mert azt biztos nem találod, ellenben az interneten hamar rátalálsz. Horánykereszt Önkormányzati weboldalát rajongók elkészítették ahol számos vidám dolgot olvashatsz: www.hkonkormanyzat.hu. Megismerhető az oldalról a falu felépítése, a szervezetek, a letelepedéshez és a mindennapokhoz szükséges információk. A falut a Lordok Háza vezeti! Facebook weboldal is ját hozzá egyből, a Horánykereszti Önkormányzat facebook oldala. Igazi őrület!

Gyerekdalok és egyéb zenék

május 18, 2012
Kategóriák: Zene 

A gyerekdalok a legkisebbeket célozták meg, ahol az óvodában hallott dalokat hallgathatják és nézhetik meg a kicsik videók formájában. Ezeken felül találhatsz még közismert előadóktól gyerek versek megzenésített változatát. Így megtalálod Halász Juditot, a 100 Folk Celsius együttest és még sok más előadót. Közkedveltek a régi és újabb mesék zenéi is, mint ahogy ezt az oldal toplistán is láthatod. A youtube zenéket többféle módon is sorrendbe tudod állítani.

Weboldal URL: http://www.zenevideok.com/

Hit Rádió-Hit Gyülekezete

április 4, 2012
Kategóriák: Zene 

A nap huszonnégy órájában sugároz hazai és külföldi, magyar és nemzetközi, keresztény könnyűzenei műsorokat, riportokat, istentiszteleteket. A Vidám Vasárnap című összejöveteleket rendszeresen ismétli a rádió.
Az alábbi témakörök hallgathatók rajta: evangélium, aktuális események, a Biblia, pénzügy-gazdaság, mezőgazdaság – állattenyésztés-pályázatok, Budapest nevezetességei, művészet, családalapítás-terhesség – babák, holokauszt megélők. A rádión külön műsor szerepel fiatalok számára Világítótorony címmel.

Weboldal URL: http://www.hitradio.hu

Gitár akkordok, alapok

március 6, 2012
Kategóriák: Zene 

A gitár minden bizonnyal a világ egyik legnépszerűbb hangszere, a kultúrára mért hatása nem kérdés. A gitar-gitarakkordok.com website bemutatja a gitározás legfontosabb akkordjait, alapjait, a hangolást és hasznos, megszívlelendő tanácsokat ad kezdők és haladók számára is. Megtudhatjuk miként érdemes gitárt venni, és tanulni, ezen felül eladó eladó hangszerekre is lelhetsz. Mi vár még rád nálunk? Videók, képek, tabok – minden, ami a gitárral kapcsolatos! Természetesen Facebookon is lájkolhatsz minket.

Weboldal URL: http://gitar-gitarakkordok.com

Szerelmes idézetek, versek

március 6, 2012
Kategóriák: Kultúra 

Nem létezik annál szebb dolog, mint szerelmesnek lenni. Ahhoz, hogy tudathassuk gondolatainkat, kiváló segítségünkre lehetnek a szerelmi idézetek, szövegek. Térj be a szerelmesidezetek.info weboldalra, amellyel meglelheted a számodra leginkább szimpatikus érzelmes szöveget. A web 2.0 igényeihez mérten, a facebookon is lájkolhatod honlapunkat. Szerelmes képek is várnak rád, hiszen valószínűleg te is ismered azt a mondást, hogy „egy kép többet mond ezer szónál”…

Weboldal URL: http://szerelmesidezetek.info

Következő oldal »