BooBEX Táska

április 2, 2011
Kategóriák: Képzőművészet 

Táska egyedi tervezése és kivitelezése. A BooBEX designt azért hoztuk létre, hogy nehézségek nélkül megtalálhasd a hozzád leginkább illő táskát, kiegészítőt, egyedi igényeidet szem előtt tartva. Ismerd meg az extravagáns Boobex trend vagy a hagyományos Boobex autent táskákat. Termékeink kivitelezésekor szem előtt tartjuk az egyediséget, így a webáruházunkban megvásárolható táskákkal nem is találkozhatsz a boltokban, mind saját tervezésű és készítésű produktumok. Saját táska terveket dédelgetsz? Semmi akadálya: személyre szabott táska elkészíttetésére is lehetőséged van, írd meg elképzeléseid, mi megvalósítjuk neked.

Weboldal URL: http://www.boobex.hu

Festmények, rajzok, grafikák és versek Doszkocs Zsuzsától

december 13, 2010
Kategóriák: Képzőművészet 

A mozgássérült festőnő 1998 óta lélegeztetőgépen él. Több, mint tíz éve fest, rajzol és verseket ír. Képeit több témában és technikával készíti melyekből monitorra letölthet háttérképet vagy elküldhet virtuális képeslapot. A képekből témánként videó készült. Versei az életéről szólnak, s párat megzenésítve is meghallgathatnak. A festőnő életrajzát, kiállításait és a vele készült interjúkat is megtalálhatja a honlapon.

Weboldal URL: http://www.doszkocs-zsuzsa.hu

Fábián Gábor professzionális fotográfus, fotóművész

december 6, 2010
Kategóriák: Képzőművészet 

Erdélyi professzionális fotográfus vagyok. Portré, glamour és reklámfotózás területén tevékenykedem, emellett művészi aktfotózással próbálom kifejezni gondolataim.

Fontos, hogy fotóim ne pusztán csak képek legyenek, hanem üzenetet is hordozzanak. Minden ember egy gyöngyszem, ezt szeretném a világnak megmutatni fotók által.

Weboldal URL: http://www.fabiangabor.com

Egyedi festmények, portrék vásárlása/rendelése

december 6, 2010
Kategóriák: Képzőművészet 

Hogyha egyedi ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, kedvesét, a családját, barátait akkor a festményrendelés, tökéletes választás lehet! Legyen szó akár portréról, tájképről, csendéletről, háziállatának megörökítéséről vagy akár álmai kocsijának megfestetéséről. De akár egy kedves emléket megörökítő fényképről készült kép is nagy örömet okozhat. Tökéletes meglepetés akár karácsonyra, valentinnapra, évfordulókra, születésnapra, névnapra és bármilyen ünnepre. De nem muszáj alkalomból adni, kedveskedjen bármikor azoknak akik fontosak önnek! Ez az ajándék, nem szezonális, hisz a szoba dísze lehet, hosszú évekig. Egy valamiben biztos lehet, ugyan ilyen ajándékot még soha senkitől nem kapott az illető, hisz minden egyes festmény egyedi.

Weboldal URL: http://www.hosszugyorgy.hu/festmenyrendeles.html

Minden, ami festészet! – Hosszú György festőművész honlapja

december 6, 2010
Kategóriák: Képzőművészet 

Ez a WEBOLDAL azzal a céllal jött létre, hogy bemutassam festményeimet, grafikáimat. Az itt látható művek az alkotás örömének gyümölcsei, azért léteznek, mert öröm volt megalkotni őket. Vonzó számomra a természetben megfigyelhető fény-árnyék játék. Ezt próbálom kutatni, és a plein-air festészetben visszaadni. A honlapomon található festmények és grafikák közül sok megvásárolható. Lehetőség van festmény vagy grafika megrendelésére, fénykép alapján is.

Weboldal URL: http://www.hosszugyorgy.hu/

Következő oldal »