Rosta Erzsébet könyvek, cikkek

január 24, 2012
Kategóriák: Könyv 

Rosta Erzsébet honlapján olvashatóak válogatott írásai, megtalálhatóak letölthető könyvei, és folyamatosan bővülő cikkgyűjteményéhez akár Ön is hozzászólhat! Sok-sok érdekességet talál Kézelemzés, Vegetáriánus konyha, Babonák, Hiedelmek, Számmisztika, Arcolvasás, India témában. Megjelent könyveiből 6 kötet a kezekről szól: “A kezed nem hazudik”, a “Kínai kézdiagnosztika”, vagy a „Hindu tenyérjóslás”, de írt egy szakácskönyvet is “Vegetáriánus konyha Indiában” címmel. Egy másikban – „Titokzatos számok” címmel – a numerológia módszereinek ismertetése mellett, elsősorban a számokhoz kapcsolódó mítoszokat, hiedelmeket gyűjtötte össze, és megjelent egy útikönyve is, a “Csalo! Csalo!”. Ha elolvassák, nemcsak élményeiben osztoznak, hanem, a cím jelentését is megtudják. A legutolsó, 2007. október végén megjelent könyv címe “Hiedelmek, hagyományok, babonák a világ minden tájáról”.

Weboldal URL: http://www.erzsebetrosta.hu

A Könyvajánlat webáruház ajánlatai

augusztus 7, 2011
Kategóriák: Könyv 

Könyvek, kiadványok egy helyen, rendeljen otthonról, kényelmesen! Minden témában megtalálja nálunk kedvencét: egészség, életmód, gasztronómia, gazdaság, üzlet, marketing, művészet, sport, történelem, tudomány, gyermek és ifjúsági és sok egyéb témájú könyv.

Weboldal URL: http://www.konyvajanlat.hu/HU000045

Fotókönyv

július 7, 2011
Kategóriák: Könyv 

Egyedülálló ajándék minden alkalomra! Ha valami igazán széppel és maradandóval szeretnéd meglepni szeretteidet, vagy egyszerűen csak unod, hogy a képeid szerteszét hevernek a lakásban, akkor biztosan tetszeni fog, amit most ajánlok! Készíts képeidből fotókönyvet néhány kattintás alatt! Választhatod a kiváló minőségű keménytáblás változatot, amiből akár egy életen át visszamosolyognak rád a képeid. Ennél te egyszerűbbre vágysz? Akkor tiéd lehet az irkatűzött változat, ami olyan, mint egy iskolai füzet, akár egy táskában is elfér és nagyon könnyű. Ha még ez sem lenne elég, akkor nézd meg a spirálozott fotókönyvet, tökéletes lehet például prezentációk bemutatására képes összefoglalóként. Bármelyik típust is választod, pár nap alatt mi eljuttatjuk hozzád legkedvesebb képeidet és a siker garantáltan nem marad el!

Weboldal URL: http://fotokonyvbolt.hu

Viccek, idézetek, bölcsességek

május 6, 2011
Kategóriák: Könyv 

Blogom mely frissen indult, minden olyat megtalálsz ami a humorral és viccekkel kapcsolatos. Naponta frissül és olvashatod a jobbnál jobb vicceket és egyéb humoros idézeteket. Naponta találkozhatsz friss idézettel, és egy egy bölcs gondolat is felkeltheti az érdeklődésed. Ne habozz, hanem látogasd meg most az oldalt. Nézz videót, légy tagja a követőknek, iratkozz fel hírlevélre, vagy lájkolj facebook-on. Oszd meg másokkal is ezt a vicces és egyben bölcsességekkel tarkított oldalt. Köszi, hogy benéztél.5 kerek mondatot írj!

Weboldal URL: http://viccek-aforizmak.blogspot.com/

Kötelező Olvasmányok Röviden

március 23, 2011
Kategóriák: Könyv 

Nem szeretsz olvasni? Vagy csak az általad olvasott könyv tartalmát szeretnéd felfrissíteni egy kicsit? Mi mindkettő számára megoldást nyújtunk. Összeszedtük az összes kötelező olvasmány olvasónaplóját, rövidítését, így könnyen képbe kerülhetsz, hogy miről szólnak a művek. A rövidítések mellett elemzéseket is megtalálsz a könnyebb érthetőség érdekében.

Weboldal URL: http://www.kotelezokroviden.msnfan.hu

Következő oldal »