Gyerekdalok és egyéb zenék

május 18, 2012
Kategóriák: Zene 

A gyerekdalok a legkisebbeket célozták meg, ahol az óvodában hallott dalokat hallgathatják és nézhetik meg a kicsik videók formájában. Ezeken felül találhatsz még közismert előadóktól gyerek versek megzenésített változatát. Így megtalálod Halász Juditot, a 100 Folk Celsius együttest és még sok más előadót. Közkedveltek a régi és újabb mesék zenéi is, mint ahogy ezt az oldal toplistán is láthatod. A youtube zenéket többféle módon is sorrendbe tudod állítani.

Weboldal URL: http://www.zenevideok.com/

Hit Rádió-Hit Gyülekezete

április 4, 2012
Kategóriák: Zene 

A nap huszonnégy órájában sugároz hazai és külföldi, magyar és nemzetközi, keresztény könnyűzenei műsorokat, riportokat, istentiszteleteket. A Vidám Vasárnap című összejöveteleket rendszeresen ismétli a rádió.
Az alábbi témakörök hallgathatók rajta: evangélium, aktuális események, a Biblia, pénzügy-gazdaság, mezőgazdaság – állattenyésztés-pályázatok, Budapest nevezetességei, művészet, családalapítás-terhesség – babák, holokauszt megélők. A rádión külön műsor szerepel fiatalok számára Világítótorony címmel.

Weboldal URL: http://www.hitradio.hu

Gitár akkordok, alapok

március 6, 2012
Kategóriák: Zene 

A gitár minden bizonnyal a világ egyik legnépszerűbb hangszere, a kultúrára mért hatása nem kérdés. A gitar-gitarakkordok.com website bemutatja a gitározás legfontosabb akkordjait, alapjait, a hangolást és hasznos, megszívlelendő tanácsokat ad kezdők és haladók számára is. Megtudhatjuk miként érdemes gitárt venni, és tanulni, ezen felül eladó eladó hangszerekre is lelhetsz. Mi vár még rád nálunk? Videók, képek, tabok – minden, ami a gitárral kapcsolatos! Természetesen Facebookon is lájkolhatsz minket.

Weboldal URL: http://gitar-gitarakkordok.com

Zeneletöltés

október 28, 2011
Kategóriák: Zene 

Zeneletöltés honlapunkon, ahova minden kedves zene rajongót szeretettel várunk! Oldalunkon bárki letöltheti teljesen legálisan kedvenc zeneszámát Mp3 formátumban. Gyere el most és indítsd el a letöltést, hogy holnap az utazás alatt már biztosan jobb kedved legyen. Zenészeknek remixversenyek, a rajongóknak chat szoba áll rendelkezésére. Várunk szeretettel mindenkit, aki egy kis kikapcsolódásra és vidámságra vágyik!

Weboldal URL: http://zeneletoltesingyen.hu/

Szalad a szekér Wolf Katival!

szeptember 27, 2011
Kategóriák: Zene 

Wolf Katival mondhatjuk, hogy szalad a szekér a sikerek útján. Egy évvel ezelőtt ő sem gondolta volna, hogy ekkora népszerűségnek fog örvendeni és, hogy külföldön is nem ritka, hogy az ő dalát dúdolják. Wolf Kati igazi színfolt az énekesek palettáján és ami a legfontosabb, hogy az igényességet, a minőséget képviseli. Még több Wolf Katira lenne szükségünk, hogy legyen kikre büszkék lennünk. Köszönjük, hogy felfedezték nekünk ezt a dívát, mert így sokkal gazdagabbnak érezhetjük magunkat.

Weboldal URL: http://xfactor-hu.info/x-faktor-cimkek/wolf-kati/

Következő oldal »