Medence építés, felújítás, korszerűsítés

május 2, 2012
Kategóriák: medence 

Gyurcsán Uszodatechnika – szinte bármilyen medence tervezésében, megépítésében segítségére tudunk lenni, akár generálkivitelezésben is. Filozófiánk a minőség, ez vezérel minket a munkánk során, a medencék tervezésekor, kivitelezésekor, és az utómunkálatok során egyaránt. Magas szaktudásunknak, tapasztalt szakember – és szerelőgárdánknak köszönhetően probléma-mentesen és megbízhatóan végezzük el a reánk bízott feladatokat – rövid határidők mellett -, és az általunk megépített medencék gondtalan üzemelését hagyjuk magunk után referenciaként immáron hosszú-hosszú évek óta. Szolgáltatásaink: medence építés, felújítás, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat-adás, konzultáció, magánmedencék, közösségi medencék, masszázsmedencék építése, felújítása, korszerűsítése, egyedi személyre szabott elképzelések kivitelezése, generálkivitelezés, valamint vegyszerek, kiegészítők értékesítése telephelyünkön.

Weboldal URL: http://www.gyurcsan.hu/

Kerex Zugló Uszodatechnika

május 2, 2012
Kategóriák: medence 

A Kerex Zugló Uszodatechnika Kft. a magyar uszodatechnikai piac egyik meghatározó vállalata. Filozófiánk a minőség, ez vezérel minket a munkánk során. A tervezéskor, a kivitelezéskor, és az utómunkálatok során egyaránt. Fő tevékenységeink: medencék, úszómedencék akár kulcsrakész kivitelezése, eredeti Spaform és Jacuzzi pezsgőmedencék értékesítése, beüzemelése, karbantartása, szaunák, infraszaunák, sókabinok, gőzkabinok forgalmazása, ezen kívül meglévő medencék, uszodák felújítása, karbantartása, korszerűsítése, valamint minden, a medence üzemeltetéséhez szükséges kiegészítő (gépek, tartozékok, vegyszerek) értékesítése telephelyünkön. Cégünk olyan gépek, szerelőanyagok, és alkatrészek beszerelését vállalja, melyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, így a berendezések hosszú éveken át problémamentesen üzemelnek.

Weboldal URL: http://www.kerexzuglo.hu/

Medence építés

március 13, 2012
Kategóriák: medence 

A Novara Uszodatechnika weboldalán a medenceépítést tervező számos információt találnak a témáról, egyebek mellett a felhasznált anyagok, a medence fűtés vagy téliesítés, a tisztítás kérdéseiről is informálódhatnak. A vállalkozás elsődleges tevékenysége az úszómedence építés, és az ehhez kapcsolódó feladatok elvégzése: medence karbantartás, gépészeti szerelés. Felhasznált anyagok szerint az úszómedence többféle lehet, például vízzáró vasbeton medence mozaikkal burkolva. Ebben az esetben maga a szerkezet vízálló, a burkolat pusztán esztétikai szerepet játszik. A már elkészült medencénk betakarása is lehetséges, ugyanis többféle medencefedési megoldás is elérhető a cég szolgáltatásai között, például polikarbonát fedés, ami merev szerkezetű, áttetsző, nyitható váz a medence felett, amelyet el is tolhatunk a medence fölül. A vállalkozás szaunák kivitelezésével is foglalkozik. A szaunákat helyszíni felmérést követően, a megrendelő kívánsága szerint egyedileg készítik el.

Weboldal URL: http://www.medences.hu

Úszómedence

november 10, 2011
Kategóriák: Kert, medence 

A CompassPools Top egy olyan exkluzív medencefedés, mely mind színben, mind méretezésben illeszkedik a Compass kerámiamedencékhez.

Weboldal URL: http://www.compasspools.eu/hu-hu/kiegeszitok/mendencefedes/

Uszodatechnika

május 25, 2011
Kategóriák: medence, Szolgáltatás 

Az egyetlen eredeti és szabadalmaztatott, ausztrál kerámia kompozit technológiával előállított medencékkel a Compass Pools a világ egyik legnagyobb kompozit medence gyártója.

A cégcsoport Hi-Tech gyáraiban évente több mint 10 000 medence készül el a legszigorúbb Compass minőség-ellenőrzés és tervezés fényében, hogy ügyfelei egy életen át a Compass medence biztonságát és kényelmét élvezhessék.

A cégóriás Európában egy, Ausztráliában kettő, az USA-ban pedig három gyárüzemmel rendelkezik jelenleg, s ezzel a kerámia kompozit szegmens legnagyobb medence gyártója világviszonylatban. A különleges kerámia technológiának, az eredeti hamisítatlan minőségnek és a betonozás nélküli gyors telepíthetőségnek a Compass Pools medencék eladása immáron Magyarországon is évről évre rohamosan nő.

Weboldal URL: http://www.compasspools.eu/hu-hu/technologia/compass-keramia-technoligia_uszomendencehez/

Következő oldal »