Cégalapítás

március 30, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

A cégalapításnál ha nincs segítségünkre valaki, akinek tapasztalata van már benne, vagy még egyáltalán nem csináltunk ilyet, könnyen zsákutcába futhatunk. A nem megfelelően megválasztott társasági forma, a felkészületlenség később sok gondot okozhat. Ha egy megbízható, profi partnert keres ezek elkerülésére, válasszon bennünket! Keresse fel weboldalunkat, ahol a szolgáltatásaink mellett hasznos információkat is talál a cégalapítással kapcsolatban. Forduljon hozzánk bizalommal, rengeteg elégedett ügyfelünk a garancia szolgáltatásaink magas színvonalára!

Weboldal URL: http://www.e-formline.com

2012-es cafeteria változások, információk

március 19, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

A Cafeteria rendszer változásai sok ember szerint követhetetlenek, bonyolultak és átláthatatlanok, holott a béren kívüli juttatások e formája rendkívül nagy segítség lehet mind a munkáltatók, mind a munkavállalók számára. A www.edenredcafeteria.hu weboldalon a Cafeteria szabályok 2012-es változásainak minden fontos pontját megtalálhatja és széleskörű tájékoztatást kaphat, akár elfogadóként, akár felhasználóként érdeklődik. Látogasson el hozzánk és kérje szakértőink tanácsát, vagy próbálja ki ingyenes kalkulátorunkat, melynek segítségével megtudhatja, hogy mikor éri meg a leginkább a Cafeteria rendszer használata.

Weboldal URL: http://www.edenredcafeteria.hu/

HD marketing tanácsadó Kft.

március 19, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

Cégünk, a HD Agency kft szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek keresőmarketing területén. Számunkra a legfontosabb tényező az ügyfél elégedettsége. Mindig betartjuk a kiszabott határidőket és az előzetesen megbeszéltekhez tartjuk magunkat. Azért dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen! Keresőmarketingen belül még keresőoptimalizálással és fizetett hirdetések készítésével és kezelésével is foglalkozunk. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken.

Weboldal URL: http://hdmarketing.hu/Webanalitika/

Offshore cégalapítás, offshore cégek világa

március 13, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

Az offshore cégek számtalan esetben jelentenek megoldást z adóterhek legális csökkentésére. Az offshore cégek anonimitása további olyan szempont, amit sok üzletember számára fontos szempont és az offshore cégek biztosítják a névtelenséget. A jogdíjak, kamatok, osztalékok az elsődleges felhasználási területeit jelentik az offshore cégeknek. Az offshore cég a a bejegyzését követően egyszerűen kezelhető. A legtöbb offshore cég helyszínen személyes megjelenés nem szükséges. Az offshore cégalapítás rendkívül egyszerű, kis időigényű és egyszerűen kezelhető.

Weboldal URL: http://www.offshorevilag.com

Könyvvizsgálat szabályok

március 13, 2012
Kategóriák: Cégügyek 

Mik a kötelező könyvvizsgálat szabályai? Mit tartalmaz a könyvvizsgálati jelentés? Szükséges lehet-e könyvvizsgálat, ha nem kötelező? Mi a jelentősége a könyvvizsgálati záradéknak? Miért kötelező a könyvvizsgálat egyes esetekben? Milyen lépéseket kell a könyvvizsgálat során elvégezni? Milyen módszerekkel folyik a könyvvizsgálat?

Weboldal URL: http://www.konyvvizsgalat.info

Következő oldal »