Könyvelő

november 20, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Ha találunk egy olyan talpraesett könyvelőt, aki biztonságosan vezet az állam fele, illetve el tple haladó ösvényen cégünk, vagy magánvállakozásunk minden bizonnyal jövedelmezővé válhat és biztos alapokon áll. Ennek be nem következte esetén és könyvelő hiányában pár pillanat alatt elcsúszhat alattunk a talaj és minde egy perc alatt összeomlik, amit edig két kezünk munkájával és verítékkel építettünk fel.

Weboldal URL: http://konyvelo-budapest.net/

Könyvelés, cégátvilágítás, üzleti terv

november 15, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Pályázathoz, hitelfelvételhez üzleti terv készítését, induló vállalkozások, kisvállalkozók, egyéni vállalkozók könyvelését, adóbevallását vállalkozóbarát áron vállaljuk Budapest és környéke területén. Szerződéssel, számlával, felelősségbiztosítással. A „vallalkozas-okosan.hu” egy kimondottan kis- és középvállalkozások számára indított oldal, és kifejezetten ebbe a szegmensbe tartozó cégek számára végzünk munkát üzleti tervezés, üzletviteli tanácsadás, pénzügyi átvilágítás, válságkezelés és könyvelés tárgyában.Ha Ön olyan vállalkozó, aki úgy érzi, nem tud és nem is akar ilyen „száraz” dolgokkal foglalkozni, de szüksége van egy korrekt üzleti partnerre, aki ezt helyette – vállalkozóbarát áron – elvégzi, akkor hívjon: +36202776230 vagy írjon: info@vallalkozas-okosan.hu www.vallalkozas-okosan.hu

Weboldal URL: http://www.vallalkozas-okosan.hu/uzleti_terv_keszitese

Könyvelő

október 28, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Ha visszatekintünk a rendszerváltást követő két évtizedre, vélhetően a számítástechnikát leszámítva a könyvelői szakma élte át a legnagyobb változásokat. Szinte nem is volt olyan adónem vagy járulék, ami változatlan formában élt volna tovább pár évnél többet. Még egy szombathelyi könyvelő is mindig tudna ötletet adni, de a fővárosi érdekképviseletek véleményét is meglehetősen ritkán szokták figyelembe venni. Ha ellátogat hozzánk és megtetszik szolgáltatásunk, hozza el ide könyvelését. Mi mindig a legjobb tanácsokkal látjuk el ügyfeleinket!

Weboldal URL: http://www.naprakeszkonyveles.hu

Könyvelés

október 26, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Könyvelési szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk megbízóinknak a helyi adminisztrációs munka kialakításában valamint megszervezésében.
Törekszünk arra, hogy az általunk könyvelt vállalkozások képviselői kizárólag a saját feladataik teljesítésére összpontosíthassanak. Vállalkozásunk több mint hetven társaságnak nyújt könyvelési szolgáltatást a legkülönbözőbb iparágakban az informatikától az ingatlan-beruházásokig. Megbízóinknak teljes körű képviseletet nyújtunk a hatóságok előtt, illetve partnerek vagyunk bármilyen adóhatósági vagy egyéb állami szervek felé történő állásfoglalások, revíziók, önrevíziók elkészítésében.

Weboldal URL: http://konyveles.benefit.hu/

KLUG-E Könyvelőiroda (Dunaújváros)

október 10, 2011
Kategóriák: Könyvelés 

Az elmúlt 22 év adózási, könyvelési, és számviteli tapasztalatokkal, megfelelően képzett szaktudással állunk vállalkozóink rendelkezésére Dunaújvárosban, és vonzáskörzetében. Alakuló, haladó, és induló cégeknek, egyéni vállalkozóknak igyekszünk a könyvelési munkáit ellátni. Célunk, hogy ügyfeleink részére korrekt számviteli szolgáltatást nyújtsunk. Ha Ön vállalkozó, vagy cégvezető, akkor tudja, hogy manapság, a naponta változó jogszabályok útvesztőjében nem könnyű eligazodni. Ezért irodánkban olyan szoftverekkel dolgozunk, melyek biztosítják a frissített adatfeldolgozást, képesek az előírásoknak megfelelő nyomtatványok, bevallások elkészítésére.

Weboldal URL: http://www.kluge-konyveloiroda.hu

Következő oldal »