Autóbérlés Pilisvörösváron

Kisteherautók, személygépkocsik és mikrobuszok kölcsönzése kedvező áron a Vörösvár Autórent pilisvörösvári autókölcsönzőjénél: www.vorosvarautorent.hu – autóbérlés esetén kérjük keresse fel oldalunkat és győződjön meg kedvező árainkról.

A haszongépjárműveink különböző raktérméretekben választhatók igény szerint. Normál, maxi vagy magasított kivitelű furgonok rendelhetők rövid határidővel.

További kedvezményeket kínálunk a bérleti időtől függően. Keressen minket bizalommal ha autót szeretne bérelni. Autóbérlés a Vörösvár Autorentnél Pilisvörösváron. Cégünk telephelye a Budapest-Pilisvörösvár közötti Bécsi út szakaszon található a következő geokoordinátákon:  47.59622, 18.9725162

Lomtalanítás

május 23, 2012
Kategóriák: Szállítás és költöztetés 

Lomtalanítás professzionálisan a Lakásdoki csapatának körültekintésével. Lakásváltást megelőző lomtalanítás kapcsán keresse bizalommal szakértőinket, akik a gyorsan és hatékonyan távolítják el a fölösleges berendezési tárgyakat és egyéb megunt háztartási gépeket. Budapest vonzáskörében végzünk szolgáltatásokat lomtalanítás és további lakás-szerelés témakörében.

Weboldal URL: http://lakasdoki.com/lomtalanitas.html

Konténer rendelés – Centrum Konténer

május 22, 2012
Kategóriák: Szállítás és költöztetés 

Konténer rendelés, sittszállítás Budapest! Ha konténer, akkor Gyarmax Teher Kft.! A Gyarmax Teher Kft. Budapesten és közvetlen környékén tud versenyképes árakon, és színvonalon szolgáltatni. Cégünk kőbányai (Bp. X.ker.) telephellyel rendelkezik, és az összes Budapest és környéki lerakóteleppel kapcsolatban áll. Teherfuvarozói és hulladékszállítási engedéllyel természetesen egyaránt rendelkezünk, így mindennemű konténer rendeléssel (kivéve veszélyes hulladék) állunk a rendelkezésükre, tehát sitt, lom, építési törmelékek, zöld hulladékok, kommunális és ipari hulladékok, irodai hulladékok, vegyes hulladékok, föld, beton, kövek, bontott tégla, sóder, homok, termőföld (10 fajta), murva, stb., és egyéb szóródó áruk rendelésében is.

Weboldal URL: http://kontener.centrumkontener.hu/

Sofőrszolgálat

április 6, 2012
Kategóriák: Szállítás és költöztetés 

Csakis a megbízható sofőrszolgálattal végeztetné el a szolgáltatást? Mindig kockázatvállalás nélkül kell haza érkeznie, még azokban az esetekben is amennyiben megivott egy kevés alkoholos italt. Köztudott, hogy egy-két pohár tömény ital is gyengíti a józan ítélőképességet az autó volánja mögött. A saját és más közlekedők életét semmilyen körülmények között sem teheti kockára. Sofőrszolgálatunk minden időben áll az ügyfelek rendelkezésére, emellett vasárnaponként 50%-kal olcsóbban kapható a sofőrjeink szolgáltatása.

Weboldal URL: http://www.europasofor.hu

Költöztetés Budapest

március 6, 2012
Kategóriák: Szállítás és költöztetés 

Budapesten vagy környékén lakik és költözni szeretne?A Költöztetés Budapest a legjobb választás!A költözéshez ingyenesen dobozokat biztosítunk!Költöztetés Budapest megkönnyíti Önnek a költözés nehézségeit. Profi költöztetés olcsón!
Bútorszállítás, lomtalanítás, költöztetés Budapesten, profi szakemberekkel olcsón.
Hívjon minket kérje árajánlatunkat! Hívjon minket: 06/20-220-6000

Weboldal URL: http://www.koltoztetesbudapest.hu

Következő oldal »