Marketing tanácsadó

május 24, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

Vállalkozása egy ideje nem úgy működik, ahogyan azt elvárná tőle? Könnyen lehet, hogy csak a megfelelő marketing stratégia kialakítása hiányzik ahhoz, hogy egyre növekvő bevételeket tudjon realizálni. Ha egy hozzáértő marketing tanácsadó segítségére lenne szüksége, itt az ideje, hogy ellátogasson weboldalamra, ahol megismerheti munkámat. Marketing tanácsadóként aktívan közre tudnék működni cégének felvirágoztatásában. Vegye fel velem a kapcsolatot, érdemes!

Weboldal URL: http://marketing-strategia.hu/

Keresőmarketing szakértőktől

április 23, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

A HD Marketing vállalkozás immár több éves tapasztalattal rendelkezik keresőmarketing területén. Számunkra az egyik legfontosabb szempont az ügyfél elégedettsége.

A rendszeres kapcsolattartás és egyeztetés eredményeként mindig nagyon jó eredményekkel zárjuk az aktuális havi időszakokat.

Azért dolgozunk, hogy Ön elégedett legyen!

Keresőmarketingen belül még keresőoptimalizálással és fizetett hirdetések készítésével és kezelésével is foglalkozunk. Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran elérhetőségeinken. Ne feledje a HD Marketing a megbízható keresőmarketing ügynökség!

Weboldal URL: http://hdmarketing.hu/

Hírlevél küldő

április 11, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

Ha cégvezetőként rájött arra, hogy ügyfeleket veszít, fontolja meg ajánlatunkat! A LadyBird hírlevél készítő szoftver új érdeklődőket és vásárlókat hoz üzletének. Programunk segítségével könnyedén megtanulhatja a hírlevél készítés tudományát, továbbá DM leveleket szerkeszthet és SMS kampányokat is indíthat. A LadyBird ingyenesen tesztelhető.

Weboldal URL: http://ladybird.hu/

Linkböngésző linkek – linkgyűjtemény

január 30, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

Oldalamon a webmarketingedhez nyújtok segítséget. Ugyanis katalógusomban teljes értékű linket kaphatsz, s nem is rossz pagerank értékűt. Küld el mailon a linked, s pár nap alatt megnézem, hogy eléggé érdekes-e a tartalmad, mert senki sem szeret unalmas, ezerszer látott tartalmat böngészni. Jót adok, de jót is várok el.

Weboldal URL: http://www.linkbongeszo.hu/

Mobiltelefonok olcsón Önnek

január 26, 2012
Kategóriák: Webmarketing 

Mobiltelefonok olcsón Önnek csak az azolcsosag.hu oldalon. Ne habozzon tovább, legyen Önnek is okos mobiltelefonja és netezzen, tévézzen bárhonnan és bármikor. A lehető legjobb márkájú készülékek között válogathat és minden termékhez garancia is jár, melynek keretében az esedékes meghibásodások rekord idő alatt kijavításra kerülnek. Mobiltelefonok olcsón állnak a rendelkezésére minden vásárlónak, aki megkeresi ezt a webes áruházat.

Weboldal URL: http://www.azolcsosag.hu/Mobiltelefon

Következő oldal »