Egyedülálló napellenzők

május 10, 2012
Kategóriák: Építőipar 

A napellenző használata kellemes délutáni pihenéssel ajándékoz meg bennünket. Ha a saját udvarán sziesztázna vagy akár egyszerűen hűs teret kíván kialakítani, a napellenző remek és esztétikus megoldás a terasz túlmelegedése ellen. A napellenzők homokköves falra, hőszigetelt falon, szarufára szintúgy felszerelhető. A céges informatív oldalon vagy a Budán lévő bemutatóteremben sok használható ismertetőt kap a termékekről. Forduljon hozzánk bizalommal!

Weboldal URL: http://www.napellenzo.info/

Napellenző

február 19, 2011
Kategóriák: Építőipar 

Mi a közös a cégünk által forgalmazott napellenzőkben? A minőségi alapanyagokból készült váz és ponyva, a magas várható élettartam és a biztonságos működés. Önnek nem kell félnie, hogy a tartókar súlya vagy a kiálló alkatrészek a vendégei vagy a gyermekei testi épségét veszélyeztetik. Számos típus áll a vásárlók rendelkezésére. Egyik ezek közül a méltán közkedvelt EcoStar, amely a kiváló ár-minőség arányának köszönhetően az egyik legkelendőbb termék. Ezeket szigetelt falakra is stabilan szerelhetjük.

Weboldal URL: http://www.napellenzo.info

Zsaluzia forgalmazása és szerelése

november 30, 2010
Kategóriák: Építőipar 

A Fehér és Társai kft. immár több mint két évtizede kínálja zsaluzia megoldásait a tisztelt ügyfelek részére. A zsaluzia egyaránt jelent korszerű és tradícionális megoldást, melynek köszönhetően bármely lakóházon ízlésesen alkalmazható. A termékek alumínium és műanyag kivitelben készülnek. Az alumínium zsaluziák igény szerint motorizálhatóek, illetve automatizálhatóak. Látogassa meg budai bemutatótermünket vagy nézzel szét honlapunkon, ahol online felületen regisztráció nélkül felteheti a kérdéseit, melyre hamarosan válaszolunk.

Weboldal URL: http://www.zsaluzia.info/

Redőny forgalmazás és beszerelés

november 30, 2010
Kategóriák: Építőipar, Nyílászáró 

A redőny az árnyékolástechnika egyik legkedveltebb eszköze. Kiválóan alkalmazható lakások és kertes házak árnyékolásának megvalósítására. Ráadásul a befelé nyíló nyílászárókhoz történő szerelése könnyen, átalakítás nélkül megoldható. A kínálatunkban egyaránt szerepelnek műanyag- és alumínium redőnyök. Mindegyik fényzáró tulajdonsága példás, így biztosított a sötét hálószoba, ami teljesebb pihenést eredményez. A legtöbb redőnytípus motorizálható és automatizálható. Illetve a belső igénybevett mechanikai alkatrészek fémből készülnek, hogy magasabb élettartam legyen elvárható. A budai bemutatóterem azokat a vásárlókat várja, akik saját szemükkel szeretnének meggyőződni a minőségről.

Weboldal URL: http://www.arnyekolas.hu/redony