Szerelemradar Társkereső

május 13, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

A Szerelemradar társkereső ingyen, neked, és mindenkinek aki szeretné megtalálni a párját. A regisztráció és a társkereső használata ingyenes. online társkereső oldal, bővülő taglétszámmal.
Szolgáltatásaink között megtalálja többek között a pártaláló funkciót, amely a legegyszerűbb módja a legideálisabb partner megtalálásának.
Ha beléptél akkor szerelemradar tagként használatba veheted a belső levelezőt vagy chatet is és tölthetsz fel képeket is.
Célkitűzésünk egy olyan pozíció elérése a társkereső oldalak között, amely funkcióiban és tagok számában felveszi a versenyt a fizetős oldalakkal, azonban ingyenessége mellett nem kell a zavaró reklámoktól tartani.

Weboldal URL: http://szerelemradar.hu

Online tv

április 12, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Az online tv adások mellett dönteni jó ötlet. Az i-tv.hu Magyarország legkeresettebb online televíziós gyűjteménye, melyen több különböző témájú műsorból szemezhet aki programot keres. Te milyen témájú adásokat kedvelsz legtöbbször? Kedveled a vicces tévéfilmeket vagy pedig a komoly témájú sorozatokat részesíted előnyben? Milyen fajta zene adásokat kedvelsz? A honlapunkon követheted a legtöbb ismert zene csatornáidat, akár még hip-hop témában is.

Weboldal URL: http://i-tv.hu

Online rádió

április 12, 2012
Kategóriák: Szolgáltatás 

Sokan döntünk az online rádió csatornák mellett. Abban az esetben, ha zenés ínyencséget kísérnél figyelemmel, az I-FM netrádiós weblap sokféle rádióadást közvetít mindenkinek. A portálon számtalan ország kultúrája és zenéje figyelemmel kísérhető, mint például a Chile-i, az észt, a kubai vagy éppen az orosz. Abban az esetben, ha magyar rádiót hallgatnál, számos adást ajánlunk: Csaba rádió, Fiksz rádió, Helikon vagy éppen Katolikus rádió és sok egyéb rádióadás.

Weboldal URL: http://www.i-fm.hu

Felelősségbiztosítások A-tól Z-ig

március 21, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Speciális felelősségbiztosítási igény esetén kérjen személyre szabott felelősségbiztosítási díjajánlatot online! Nálunk bármilyen felelősségbiztosítást megtalál A-tól Z-ig, legyen az vállalati (munkáltatói, üzemeltetői), szakmai (könyvelői, orvosi), vagy személyes (ebtartói, épülettulajdonosi). A felelősségbiztosítás számos esetben jelentős terhet vehet le az Ön válláról, megkötésével a biztosító társaság átvállalja mindazon személyi sérülés és tárgyrongálási károk miatt fellépő kártérítési igény megfizetését, amit egyébként a saját költségére kellene megtéríteni. Látogasson el honlapunkra minél előbb!

Weboldal URL: http://biztositasfelelosseg.hu

Kötelező biztosítás kalkulátor

március 20, 2012
Kategóriák: Biztosítás 

Online biztosítási kalkulátorunk segítségével 14 kötelező biztosítás és 12 CASCO biztosító társaság személyre szabott kedvezményes ajánlatai közül választhat és kötheti meg biztosítási szerződését az interneten, új vagy használt autójára, 100%-os árgarancia mellett. Érvényes biztosítási ajánlatát akár pár perc alatt megkaphatja tőlünk, miközben cégünk az összes adminisztrációs feladatot elvégezi Ön helyett. A kalkulátor az összes biztosító ajánlatát a díjak szerint sorba rendezi feltüntetve biztosítók szolgáltatásait és rangsorolását, ami alapján gyorsan és kényelmesen eldöntheti, hogy melyik a legkedvezőbb, legolcsóbb kötelező biztosítási szerződés az Ön számára.

Weboldal URL: http://biztositaskotelezo.hu

Következő oldal »